Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a bnőm teljesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a bnőm teljesen degenerált?

Figyelt kérdés

a bnőmmel egy mmorpg-vel játszunk most és arra is féltékeny ha egy női karival csetelek, aztse tudjuk mi ül a gép mögött vagy hogy a világ melyik táján van de egyszerűen teljesen idióta, nemtudom mit kezdjek vele és ez nagyon kényelmetlen amikor otthagyja a csapatot a boss közepén, pedig azért mentünk hogy neki segitsünk, nagyon feltudnám pofozni, csak akkor sebes lesz az arca és megmondják hogy verem az asszonyt pedig olyan jól esne ilyenkor verni azta hülye fejét =(

ammeg az mmokban a játékosok 90% wtf

2011. júl. 11. 22:20
1 2 3 4
 21/31 napietus ***** válasza:
mit bántjátok? szerintem is idióta a nője. dobd a francba, én nem értek ezekhez a játékokhoz, de aki ilyesmire féltékeny, az egy hülye.
2011. júl. 11. 22:46
 22/31 a_maestro_főnök ***** válasza:
"találkoztatok már élőben?" hehehe.
2011. júl. 11. 22:47
 23/31 anonim ***** válasza:
52%
Biztos csalod osztt azéé' féltékeny.
2011. júl. 11. 22:48
 24/31 A kérdező kommentje:
már leirtam hogy együtt élünk és a wcre is kikísér
2011. júl. 11. 22:57
 25/31 A kérdező kommentje:
ráadásul nem volt más barátja rajtam kívül én ugy tudom, és sosem csalta őt meg senki ugyhogy nem tudom mi a baja -.- honnan jön ez neki
2011. júl. 11. 22:58
 26/31 napietus ***** válasza:
no, én 15 percet adnék, hogy összecsomagolhasson. ne tűrd el ezt, csak rosszabb lesz. idióta féltékenykedő p*csa.
2011. júl. 11. 22:58
 27/31 A kérdező kommentje:
most is berágott mert amig nem figyeltem megleste az előzményeket és látta, hogy vmi fotot megnéztem facen és látott ott vmi szmájlit is és most duzzog-.-
2011. júl. 11. 23:00
 28/31 anonim válasza:
52%
figy tudok 1 jó üzletet. nem akarod elcserélni a b.nődet 1 51-es simsonra? most lett felújítva 23 éves és sose hagy cserben, nem idegesít csak teszi a dolgát.Jah és adásvételit írnánk mind a 2 részről. Komolyan mondom nem viccelek.
2011. júl. 12. 00:24
 29/31 szamóca.. ***** válasza:

ez érdekes. előzméynekben ezt a kérdést nem látta meg...?

valami itt nekem bűzlik. :DD

2011. júl. 12. 07:09
 30/31 anonim ***** válasza:
73%
Ha rám hallgatsz, megkímélitek magatokat ettől a kapcsolattól! És ne a válaszolókat szidd, mert ideges vagy rá, te tetted fel a kérdést. Nem tudom, hogyan jutottatok el az együttélésig. Bizonyára előtte is tudhattad, hogy ennyire féltékeny. Valószínű, hogy több figyelemre vágyik tőled! Ami meg őt illeti, vidd el pszichológushoz. Nem normális dolog, hogy face-re sem enged belépni. Ami rád vonatkozik: szentelj rá több figyelmet, szervezz programokat, biztosítsd róla, hogy csak ő kell neked. Ha nem érti meg, az ő baja. És még valami: eszedbe ne jusson megütni!
2011. júl. 12. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!