Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon gáz lenne ha járnánk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz lenne ha járnánk?

Figyelt kérdés

fiú: 21

lány: 15

2011. júl. 11. 13:28
 1/8 anonim válasza:
hát elég furcsán néznének rátok az biztos.
2011. júl. 11. 13:34
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem de ha a lány azt mondja a szexre hogy 1-2 év mulva (ami érthető)akkor te ha igazán szereted megvárod aztaz 1-2 évet de a járás nem bgáz csak lánytól függően ilyen is lehet szerintem 18/F de egyáltalán nem gáz
2011. júl. 11. 13:34
 3/8 anonim ***** válasza:
elég nagy a korkülönbség...szóval gáz igen..Egy férfi ne akarjon már egy kislánnyal lógni..Ha ez komoly akkor elég szánalmas lehet a 21 éves férfi,hogy nem talál magának megfelelő lányt..
2011. júl. 11. 13:35
 4/8 anonim ***** válasza:
marhasag, egyedul a ti hozzaallasotoktol fugg, a tobbi rafogas kerdese... a vilag megvaltozott, az en korombeliek 30+ evesekkel jarnak, ma ez a trendi h a fiuk sose nonek fel a lanyok meg Komolynak szulettek, 24f
2011. júl. 11. 13:40
 5/8 PogiBlanka ***** válasza:
Ez semmi! Nyugodtan járjál vle!!:DD
2011. júl. 11. 13:49
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen baj vele, vannak durvább korkülönbségek is. És ha úgy érzed/érzitek, hogy meg van az összhang, akkor nincs akadálya :) A kor amúgy is csak egy szám!
2011. júl. 11. 15:26
 7/8 anonim ***** válasza:

Köztem és a barátom közt is ennyi a korkülönbség.Nekünk nagyon jól működik.Annyit tudok mondani,hogy ha a lány még szűz akkor fontos,hogy a fiú megértse,és tudjon várni.Én már nem vagyok szűz,de a barátom tudja,hogy sokminden történt velem,és még csak fel sem hozta a szextémát,mert nem akarja,hogy még jobban szétcsesződjön a lelkem....Bár,én már nagyon kívánom,de élvezem,hogy végre találtam egy normális pasit,és szex nélkül is tartalmas a kapcsolatunk.Azt ajánlom ismerkedjetek először(mi is kb egyhónapig ismerkedtünk ),aztán ha úgy érzitek,akkor rajta...:)

15L

2011. júl. 11. 15:29
 8/8 anonim ***** válasza:
a fiú biztosan akar majd szexelni, ez biztos.
2011. júl. 11. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!