Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves lány és 34 éves nős férfi. Mennyire elítélendő?
Figyelt kérdés
a férfi már nem először csalta meg a feleségét, valószínüleg nem is utoljára. a lány még szűz volt, a férfinek adta a szüzességét feladva az összes addig belénevelt erkölcsösségét. utólag nagyon megbánta, hiszen csak mégjobban beleszeretett a férfiba, noha addig csak nagyon erős vonzódást érzett. és persze a lelkiismerete sem hagyja nyugodni. ti mit gondoltok erről?2011. júl. 11. 00:18
21/38 A kérdező kommentje:
kedves utolsó! most hány éves vagy? Kb meddig tartott túltenned magad rajta? egyébként köszönöm a válaszod.
2011. júl. 11. 13:58
22/38 anonim válasza:
Ne haragudj de ezt nem a Nana című animéből/mangából vetted???Na mindegy ez csak bökte a csőröm.Mivel igen jól átlátod a helyzetet gondolom barátnődről lehet szó.Én nem fogom elítélni főleg azért mert a pontos részleteket csak a lány ismerheti senki más.Nem is érdekel mi történt hogy vagy mi van de az öngyilkosság.Ha ismered és picit is szereted a lányt ne a gép előtt ülj hanem próbáld megmenteni.Tudom milyen ha valaki öngyilkos akar lenni és hidd el ha nincs mellette senki meg is teszi.Nem kell az okoskodás sem a jó tanács csak átölelni vagy ha csöndben ül és sír a sarokban és üvölti hogy tűnj el,leülni és addig ülni amíg csak sír...bármeddig csak ott kell lenni vele.Ez az egyetlen amit tenni tudsz akárhány példát felhozhatsz neki vagy jó tanácsot vagy klisét ez az egyetlen ami tényleg tud segíteni mert ezt most neki magában kell lejátszania.Ilyeneket mindenki maga intéz el lehetetlen tanácsot adni az az egy amit tenni lehet hogy mellette vagy!!!
23/38 A kérdező kommentje:
utolsó: nem, nem szoktam mangát olvasni, Nanát csak a irodalomból ismerem, de mint tudjuk, az picit más. de most hogy így mondod, lehet, hogy utánanézek, és beleolvasok.
hát igen, mondhatni úgy, hogy a barátnőmről van szó, bár más szóval inkább a rokonom, de igen, közel állunk egymáshoz, nagyon közel, és csak én tudok erről az ügyről. nem hiszem, h öngyilkos lenne, ezt csak úgy mondtam. az én agyamban is sokszor megfordult az öngyilkosság gondolata, ha magam alatt voltam, de egyszer sem gondoltam komolyan. és ő se, ezt tudom jól.
2011. júl. 11. 22:17
24/38 anonim válasza:
Én vagyok az a lány aki leírta a történetét...talán fél évbe telt, mire nagyjából túltettem magam rajta, de ha szerintem mostanában újra találkoznék vele, a szívem újra dobbanna, de ez szerintem érthető, mivel vele feküdtem le először, egyfajta kötődés alakulhatott ki, de lesz idővel olyan fiú/férfi az életbe akiért ugyanúgy fog verni a szíve...
25/38 A kérdező kommentje:
azóta történtek fejlemények: a lány és a pasi újra találkoztak, nem előre megbeszélt találkáról volt szó, hanem az utcán futottak össze. egyébként nem egy városban laknak, csak a pasi abban a városban dolgozik, ahol a lány él, s csak hétvégenként jár haza. szóval összefutottak az utcán, a csaj nem akart szóba állni vele, de a pasi beszélni akart. és képzeljétek el, a pasi nem hogy nem ígért semmit a lánynak, de őszintén bevallotta, hogy mivel szereti a fiát, nem fogja elhagyni, mivel szüksége van a biztos családra. a feleségét is tiszteli, mint gyermeke anyját, csak már nem szereti és nem vonzódik hozzá. de nagyon kedveli a lányt is, nem akarja megbántani, ezért mond el őszintén mindent. és szeretne még talákozni vele, kapcsolatot kialakítani, de csak úgy, mint szerető. persze a lány nem fogadta el, nem akar második lenni. de a találkozás után nem kicsit kiborult, mert e beszélgetés után még jobban beleszeretett. főleg az őszintesége lepte meg, és így méginkább belehabarodott, mert mindig is tetszettek neki az ilyen határozott pasik, akik fel merik vállalni az igazságot. szóval legszívesebben belemenne az egész szerető szerepbe, de persze már nem követi el ugyanazt a hibát, és az eszére hallgat. tudja jól, h úgy se lenne jövője, a pasi nyíltan bevallotta neki.
2011. júl. 20. 10:46
26/38 anonim válasza:
Előző vagyok. Annak örülök, h a lány nem fog a szeretője lenni...:D
27/38 anonim válasza:
30 év alatti nők? Egyet jegyezz meg barátom. Egy nő 30 fölött igazán nő. És nem azért mert nőiesebb mint egy 20 éves csitri, hanem mert ÁLTALÁBAN több élettapasztalattal rendelkeznek, több dolgot megéltek, stb stb... És egy intelligens nő nem is követne el egy ilyen bakit mint ez a 19 éves lányzó. Ha tetszik, ha nem, ez van. És lehet röhögni, én 15 éves fejjel mondom ezt a véleményt :) Én nem akarom mindenkinek bizonygatni hogy nő vagyok, amikor tudom hogy az még kicsit odébb van. Bocsi az offért :)
28/38 anonim válasza:
abszolút elítélendő. mindkét részről, nem csak a férfinak kellett volna észen lenni, azért egy 19 éves lánynak is kell(ene) hogy ennyi esze legyen
29/38 mvsm válasza:
A lány csak szimplán naiv, tapasztalatlan, magányos, elkeseredett, de a legjobb szó rá a buta. Egy egész életre kitörölhetetlen sebet vágott a lelkén azzal, hogy az ártatlanságát adta egy olyan undorító "embernek", aki csak az állati ösztöneit akarta kielégíteni. Fogadja a csaj szívből jövő gratulációmat! :) A pasiról nem is írok semmit, aki megcsalja a feleségét, elárulja a gyermekeit, bemocskolja a családját plusz még egy éppen hogy felnőtt lány ártatlanságát is elveszi, csak mert az állati ösztöneit nem tudja féken tartani, az a szememben nem tartozik az emberek közé.
30/38 anonim válasza:
Ne bántsátok már! Tündérmesét ír :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!