Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 19 éves lány és 34 éves nős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

19 éves lány és 34 éves nős férfi. Mennyire elítélendő?

Figyelt kérdés
a férfi már nem először csalta meg a feleségét, valószínüleg nem is utoljára. a lány még szűz volt, a férfinek adta a szüzességét feladva az összes addig belénevelt erkölcsösségét. utólag nagyon megbánta, hiszen csak mégjobban beleszeretett a férfiba, noha addig csak nagyon erős vonzódást érzett. és persze a lelkiismerete sem hagyja nyugodni. ti mit gondoltok erről?
2011. júl. 11. 00:18
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
78%
Persze hogy nem rólad van szó,egy percig se gondoltuk,hogy rólad van szó.
2011. júl. 11. 00:54
 12/38 A kérdező kommentje:

na, vajon mi értelme lenne E/3-ban írnom magamról, ha ez amúgy is egy névtelen oldal, ahova bárki írhat? gondolkodj!

amúgy meg a férfi tényleg nagyon jó pasi, nehéz ellenállni neki, és nem a csaj mászott rá, hanem fordítva. tudom jól, h mivel nem volt kényszerítve a csaj, így simán nemet mondhatott volna, de kérdem itt az embereket, ők mennyire tudnak uralkodni magukon minden egyes percben? nektek nincsenek gyenge pillanataitok?

2011. júl. 11. 01:03
 13/38 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek vannak gyenge pillanatai,de azt jól meg kéne gondolni hogy a szüzességünket kivel/hogyan veszítsük el, ez nem gyenge pillanat, hanem oltári nagy ökörség
2011. júl. 11. 01:07
 14/38 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes, nekem még sose volt olyan gyenge pillanatom, amit később megbántam. És nem hiszem, hogy csak én vagyok ilyen, hogy tudok uralkodni az ösztöneimen... ez elítélendő, a férfi szemét, a lány meg buta. Ebből csak rosszul jöhet(ett) ki.
2011. júl. 11. 01:08
 15/38 anonim ***** válasza:
49%
Nincs ebben semmi.A fickó unatkozott és lekúrta a kiscsajt.
2011. júl. 11. 01:21
 16/38 kovpet ***** válasza:
49%
napietus: általában elég khm. vegyes véleménnyel vagyok rólad, de ezen most majdnem felröhögtem. Köszi :)
2011. júl. 11. 01:36
 17/38 anonim ***** válasza:
92%

Itt a lánynak kellett volna meghúzni a határt, neki kellett volna eszénél lenni.

Csak páromból kiindulva, aki szintén 34 éves, nem fogja ott hagyni a családját egy 19 évesért. Lehet, hogy a felesége nem tudja kielégíteni vagy hajtja a vadászösztön, de ha van gyereke és szereti, vagy stabil a feleségével a kapcsolata, nem fogja elhagyni.

Nekem van, nem egy 30-as férfi ismerősöm, már csak a párom által is, sajnos sokat látok olyat, hogy megnősült, mert a szülők annak idején rákényszerítették (általában így: "Ha nem nősülsz meg, nincs örökség, nincs pénz.") és valahogy ki kell élni magukat. Ekkor jönnek a képbe a butuska fiatal nők, akik azt hiszik, hogy ebből több is lehet. De ezek a férfiak nagyon jól tudják, hogy nem lehet több, mert ha lehetne, akkor már elvált volna.

Nem ítélem el a lányt, nincs jogom hozzá, de neki kellett volna okosabbnak lennie, hisz ő a dolgok elszenvedője.

2011. júl. 11. 09:04
 18/38 anonim ***** válasza:
92%

Komolyan nem tanulnak a lányok semmiből? Számtalanszor előfordul ez a szituáció mint a mai napig: 40 éves nős férfi, összejön egy 20 éves kiscsajjal. A csaj beveszi a dumáját, hogy otthagyja a családját a hapsi érte, meg hogy őt szereti. De ezt van aki bekajálja? Nyilvánvaló, hogy nem fogja elhagyni a családját, nyilvánvaló, hogy a lány csak egy kalandot jelent neki... ennyire érzelmi analfabéták lennének a 30 év alatti nők?

Aztán meg itt sírnak, hogy minden pasi bun*m meg nem lehet találni egy normális férfit. Édes Istenem! Nem akadnék ki ennyire, ha először hallanék ilyen történetet, de ez legalább a hatszázadik ilyen sztori. Kezdetben még sajnáltam az ilyen csajokat, de most már csak szánakozni meg röhögni tudok rajtuk, ha már ennyire h*lyék!

2011. júl. 11. 10:20
 19/38 A kérdező kommentje:

jaj, ki mondta, h a csaj elhitte egyetlen egy szavát? sőt, a pasi talán nem is mondott neki semmi olyat, h elhagyja érte a családját, főleg nem a kisfiát, miután tudja a csaj is, h mennyire szereti őt. nem-nem, a csaj mindvégig tudta, h csak egy-két éjszakáról lenne szó, mégis belement. az indokot pontosan nem tudom, h miért, de talán mert gyengédségre, törődésre vágyott, és azt hitte, ezzel megkaphatja, mégha csak pár órára is. vagy hogy néhány órára nőnek érezhesse magát, aki kell valakinek. félre ne értsetek, nem csúnya lány, a szebbik átlagba tartozik, viszont belül nagyon szeretetéhes.

most persze megbánta a tettét, h olyan gyenge volt, és bírt ellenállni a pasi közeledésének, de a pasi tudtommal nem ígérgetett neki semmi olyat, h elhagyja érte a családját. de ha ígért is neki volna ilyet, a csaj nem hitte volna el neki, ebben biztos vagyok.

2011. júl. 11. 10:38
 20/38 anonim ***** válasza:
100%

A lány története akár az én történetem is lehetne, én is így jártam 17 évesen...megismerkedtem vele, szerelmes lettem és neki adtam a szüzességem. Ő tisztázta velem, hogy ennél több sose lesz köztünk. Én ezt megértettem, elfogadtam. 3 hónapig csak szexelni jártunk össze, és egyszer csak eltűnt az életemből.

Szörnyű időszakon mentem akkor keresztül, de tudtam, h ez csak múló állapot. Egész nap sírtam, nem akartam senkivel találkozni. De túléltem, azóta van normális párkapcsolatom.

Az a lényeg, h a lány ne találkozzon vele, úgy könnyebb felejteni, és te meg ne hagyd magára, itt a nyár szervezzetek programokat, a lánynak így sokkal könnyebb lesz.

2011. júl. 11. 13:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!