Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Rosszul esne, ha ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Rosszul esne, ha ilyet mondana nektek egy lány?

Figyelt kérdés

Netes "kapcsolatról" van szó. Több, mint 2 hónapja beszélünk msnen. Tegnap szóba hozta, milyen jó lenne, ha nem csak ő keresne engem. Ma pedig én írtam rá, de mondtam neki, hogy nem fogok soha többet ilyet csinálni, mert nem az én stílusom, hogy írkáljak egy fiúnak.

Rosszul esne nektek, ha ilyet mondana egy lány ismerősötök?

2011. júl. 10. 17:30
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer én is csináltam ilyet,és a srác nem is keresett többet:D De belegondolva érthető,hisz egy kapcsolat nem csak 1 emberen múlik hanem mind kettőtökön,és neked is tenni kell érte valamit.Ha ráírsz attól még nem fog egy olcsó lánynak tartani,hanem annyit fog gondolni,hogy talán van esélyem nála,mert kölcsönös a szimpátia.
2011. júl. 10. 17:49
 12/20 avieholic ***** válasza:
100%

Igazából attól függ mit akarsz. Megszakítani vele a kapcsolatot? Akkor nem baj, ha te írsz rá. Nyomit csinálni belőle, hogy állandóan fusson utánad, mert csak akkor beszéltek, ha ő rádír? Akkor se baj ha te írsz rá. Normális kapcsolatot (akár baráti, akár más) szeretnél vele? Akkor meg írjál rá. Ez nem stílus kérdése, max hogy vagy-e annyira nem is tudom öntelt, hogy elvárjad, hogy mások fussanak utánad, máskülönben sz.rsz a fejükre ;)

Egyébként meg a kérdésedre te is tudod a választ. Csak máshogy kell feltenni: Téged zavarna, ha a pasid azt mondaná, hogy ő többé nem keres téged, szarik a fejedre, de azért ha te akarsz valamit, akkor esetleg odahány neked valami választ?

2011. júl. 10. 17:52
 13/20 avieholic ***** válasza:
javítás: első bekezdés: "Ha te írsz rá" -> Ha nem írsz rá :)
2011. júl. 10. 17:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Abszolút rosszul esne. Első alkalommal én is elkövettem ezt a hibát, hogy mindig csak én írogattam a lányra, ő soha. Futottam utána, de szánalom volt amit műveltem. Másodjára már elkerültem az ilyen csajokat, úgy voltam vele, ha akar valamit akkor majd ő ír nekem.

Nem a te stílusod, hogy írj neki? Akkor a barátnőidnek, fiúbarátaidnak nem szoktál írni? Vagy mindig megvárod, hogy ők keressenek téged?

A srácnak írt monológodból, kitűnik, hogy ő nem nagyon érdekel téged, mert ha mégis érdekelne akkor nem akadnál fent ilyen dedós dolgokon, meg nem aláznád a porba szerencsétlent. Tudom, hogy jót tesz az egódnak, ha valaki ennyire lohol utánad... De ha már feltetted ezt a kérdést, akkor látszik, hogy elgondolkodtál rajta, hogy ez nincs rendjén. Azt javaslom, hogy mondd meg nyíltan a srácnak, hogy nem érdekel ő téged keressen mást. Így nem pazarol el hónapokat az életéből, hanem tovább tud lépni. Sok sikert!

2011. júl. 10. 18:48
 15/20 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nagyon bánom már, hogy ezt mondtam. Mert nagyon is érdekel a srác.
2011. júl. 10. 18:50
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ennyit a netes kapcsolatokról.

Hülye infantilis kis k.rva. Elvárod, hogy írjon neked, hogy növelje az egódat, de te annyira nem méltatod, hogy te is tegyél érte valamit.

Ha nekem ezt írtad volna, úgy elküldtelek volna a k.rva anyádba, hogy sírva rohansz el a gép elől, utána pedig letörölnélek a f.szra.

Ez kb. a 12 éveseknél szokás.

2011. júl. 10. 18:52
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha érdekel, akkor meg nincs gáz. Ha fent lesz msnen akkor írj rá nyugodtan, hidd el, ez esetben nem fogja a szívére venni max megkérdi, hogy akkor mégis rám írsz? Aztán folytathatjátok ott ahol abbahagytátok. Ne add fel, a buktatók azért vannak egy kapcsolatban, hogy átlépjétek, és azáltal megerősödjön !
2011. júl. 10. 19:01
 18/20 avieholic ***** válasza:
Régebben én is voltam annyira nyomorult, hogy mindig én írkáltam mindenkire, mert azt mondták, hogy ők nem szoktak másokra írni. Na onnantól azt mondtam, hogy elég. Ha érdeklem őket, írjanak rám, és úgy gondoltam, hogy amíg nem írnak, addig én sem. Na, hát túlnyomó többségükkel azóta (2-3 év) egyáltalán nem beszéltem.....
2011. júl. 10. 19:03
 19/20 anonim ***** válasza:
azért ráírhatsz te is... 5 évig beszéltem egy sráccal msnen csak, miután taliztunk, de kb az esetek 70 %ban én irtam rá... most 7 hónapja együtt vagyunk;)
2011. júl. 10. 19:46
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

"nem az én stílusom, hogy írkáljak egy fiúnak. "

Szóval valójában halvány gőzöd sincs, hogy mi a helyzet valójában, nincs elég eszed, hogy értelmezz egy adott szituációt, hanem megpróbálsz valamiféle szabályok, keretek közt élni, elkerülve a gondolkodást.

Tehát hogy értsd: nem akarsz irkálni "egy" fiúnak, avagy akármelyiknek. De ő már nem "egy" fiú, hanem "a" fiú, avagy Gyuszi vagy Lali. De ezt te nem ismered fel, neked ő még mindig egy arctalan random akárkicsoda. Ilyen felszínes lány nekem sosem kéne...

2011. júl. 10. 20:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!