Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek ha egy lány ezt mondaná nektek? Ti nektek mi a véleményetek? (Bővebben lent. )
Légszíves komolyan válaszoljatok, ha nem gond!
Hosszú történet,de megpróbálom valahogy úgy elmesélni,hogy ti is értsétek..
Van egy fiú,akit egy bálban ismertem meg szeptember elején,normálisnak tűnt,kedvesen leszólított,aztán kaptam tőle egy karkötőt,mivel tetszett/tetszik a srác ezért elfogadtam és megköszöntem.Aztán pársor elsétáltam amerre a haverjaival volt,és egyszer gondoltam egyet,majd megkérdeztem tőle,hogy nem-e jön el velem sétálni? Eljött velem sétálni,jól elbeszélgettünk erről,arról stb. Majd mikor haza kellet mennem,elérhetőséget cseréltünk. Neten azóta is tartjuk a kapcsolatot. Az elején minden szép és jó volt. Először ő tette fel nekem azt a kérdést,hogy nem e akarok vele találkozni?Mert ő szeretne velem..
Aztán mégsem jött össze a találkozó,hol ő nem ért rá,hol én nem. Aztán mikor utoljára kérdezte meg,hogy találkozunk-e és igen mondtam,aznap este kibicsaklott a lábam.. Hát mondanom se kell,hogy már én éreztem cikinek,hogy megint le kell mondanom,biztos azt hiszi,hogy a hülyét járatom vele,pedig nem..:S
Erre csak annyit mondott: "hát jó,akkor elhalasztjuk..."
Ez óta furcsán viselkedik velem.. Megkérdeztem már,hogy velem van baja? Biztos,hogy nem haragszik rám? Ha mégis haragszik rám,jóvá tudnám tenni? Vagy tűnjek el az életéből? Azt mondta nekem,hogy nincs velem semmi baja,nem haragszik rám,csak nincs toppon mostanában,és a barátai vagy kik átverték.. Mondom,jól van..
Beszélgettünk,de már annyira tehernek tűnhettem,hogy néha el se köszönt,lelépett,azt nekem kellet ráírnom.. Közben hát,pár lány ismerősével olyan jól elbeszélgettek,és elég félreérthetően,de lenyeltem,gondoltam megérdemlem.. Megfogtam magam,majd 4napig nem kerestem. Ő se keresett engem..
Rá egy napra gondoltam egyet,és ráírtam..
Visszaírt és úgy tűnt mintha újra a régi lenne..
Beszélgettünk,beszélgettünk.. Majd mikor elkezdte azt a "titokzatos akarok maradni mindenáron"taktikáját akkor megmondtam neki burkoltan,hogy ez kicsit már kezd idegesítő lenni.. Ha nem bízik megbennem ennyire,hogy titokzatoskodik(mert szerintem ez arra mutat) akkor miért nem mondja meg,hogy neki több idő kell míg valakiben megtudjon bízni? Vagy ha ez nem így van,csak direkt csinálja akkor minek húzzuk egymás agyát? Elkezdett magyarázkodni,hogy ez nem titokzatosság stb stb. Mondom oké.. Aztán megint eltűnt 4napra és nem keresett,hát én sem kerestem őt,kíváncsi voltam mi lesz ezután. Aztán hétfőn rám írt,hogy ne haragudjak,hogy nem írt nekem,de nemvolt nete. Mondtam,semmi gond hát ez bárkivel előfordulhat.:)
Megint elbeszélgettünk kicsit,de nem olyan sokat mint régen.
Szépen rákérdeztem,hogy akar velem találkozni a közeljövőben?
Azt mondta igen.Kérdezte,hogy nekem mikor jó??
Mondtam,hogy lazsálós,ráérős időszakom van,jó nekem,ezen a héten,jövőhéten,őszi szünetben is.Nyugodtan döntse el,hogy mikor akar találkozni. Azt mondta szerdán,hogy oké akkor holnap vagyis csütörtökön megmondja mi legyen.Hát nem mondott semmit ezzel kapcsolatban,csak annyit mondott,hogy sz*r a hangulata az időjárás miatt.. Mondom,várok még szünet utolsó napjáig,mert én ilyen vagyok.. Ha addig egy szóval sem említi meg a találkozást,és nem fogok utána futni,mást kell keresnem..
Fiúk! Most őszintén ti mit gondoltok? Mit tennétek aén helyemben?
Bocsi, én lány vagyok, 24 éves, és azt a nézetet vallom, hogyha egy fiú nagyon akar egy lányt, akkor nincs kifogás, nincs rá-nem irkálás msn-en, csak és kizárólag a találkozó érdekelné. Namármost, ha egy fiúnak kell egy lány, akkor foglalkozik vele és nem sz@rja le. Nos,
Te nem kellesz neki, inkább sz@rd le te őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!