Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Rosszul esne, ha ilyet mondana nektek egy lány?
Figyelt kérdés
Netes "kapcsolatról" van szó. Több, mint 2 hónapja beszélünk msnen. Tegnap szóba hozta, milyen jó lenne, ha nem csak ő keresne engem. Ma pedig én írtam rá, de mondtam neki, hogy nem fogok soha többet ilyet csinálni, mert nem az én stílusom, hogy írkáljak egy fiúnak.
Rosszul esne nektek, ha ilyet mondana egy lány ismerősötök?
2011. júl. 10. 17:30
2/20 anonim válasza:
rosszul bmeg örülnék ha barátnöm lenne jo hogy rosszul
4/20 anonim válasza:
Igen, rosszul. Így úgy tűnik mintha a lány nem akarna semmit...
Én fiú vagyok és ált. a lány ír rám...de ha van valami extra bajom akkor szoktam csak kezdeményezni:)
5/20 anonim válasza:
nem a stílusod ráírni vlkire?
nevetséges vagy
hány éves vagy?
6/20 anonim válasza:
Nem a stílusod??? Neveletlen bunkó vagy!
7/20 anonim válasza:
Úristen:D Remélem elküldött a srác a f.szba... :D
8/20 anonim válasza:
ez felér egy anyázással kedves kérdező
9/20 anonim válasza:
Bunkó vagy, nem vagy tekintettel mások érzéseire ... :S
10/20 anonim válasza:
OMG meg sem érdemled azt a srácot. Szánalmas... 18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!