Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz-e a nővérem régi barátjával járnom?
Figyelt kérdés
Én még kislány voltam, mikor a nővérem együtt járt egy sráccal évekig. Aztán szakítottak, és el is teltek az évek szépen. Nővérem most két gyerek anyukája, bár válófélben vannak, de boldogan élnek. Én 18 éves lettem, és a nővérem régi barátjával összefutottunk teljesen véletlenül... megismert, így évek után is. És borzasztóan tetszik nekem. Igaz, 10 évvel idősebb nálam, de nem is néz ki 28-nak. Járnék vele, ha úgy adódna, csak olyan hülye egy helyzet, hiszen a testvéremmel évekig együtt voltak... mit tegyek?2009. márc. 30. 16:15
1/7 anonim válasza:
ha a noveredet nem bantja akkor szerintem nem baj.ezt beszeld meg vele,mert o tud a legjobb tanacsot adni afelol,hogy mijen a srac!
2/7 anonim válasza:
így van, és a nővérednek is tudod a legnagyobb fájdalmat okozni ha nem beszélitek meg előtte.. Másokkal ne törődj, de nagyon a tesóddal sem, ha csak féltékenykedik. Bár biztos megérti majd
3/7 anonim válasza:
Hű hát tényleg elég hülye helyzet... Szerintem nem a legjobb ötlet. A szüleidnek is elég furi lenne, hogy a régi udvarló a nővéred helyett most hozzád jár. Lehet a nővéred se díjazná. Szerintem előbb beszélgess erről velük! Ha elfogadják, csak utána vágj bele ebbe a kapcsolatba.
4/7 anonim válasza:
Kicsit bizarr lesz a helyzet, de hát voltak már nagyobb csodák is. A tesódnak szólj azért, hogy ne érje mellbevágó meglepetésként, de végső soron, magaddal törőjd.
5/7 anonim válasza:
Hát én nem tenném,akkor sem ha a nővéredet nem zavarja.Kis büszkeség legyen benned,hogy nem megy végig az egész családodon ez a férfi..
6/7 A kérdező kommentje:
Mindenképp beszélek a testvéremmel... de ha jól emlékszem, akkor nem a fiú hagyta el őt, hanem a testvérem ment hozzá egy másik sráchoz, akitől elvált, aztán mégegyszer megházasodott, most válnak, pedig csak 3 éves a kislány, és másfél a kisfiú... szóval nem lehet egyszerű együtt élni a nővéremmel. Sajnos hasonló életmódot él, mint Anyukánk, most kb. a negyedik nevelőapám él itt, az igaziról semmit sem tudunk. Én meg abszolút nyugis vagyok, én szeretnék majd családot, de egy férjet és egy gyereket majd, nem összevissza, mint a családom többi tagja. Hát, mindenesetre beszélnem kell a nővéremmel. De lehet, nem is fogja érdekelni a dolog. Most a válásra és a gyerekekre ill. gyerekelhelyezésre koncentrál. Most még én is fárasztom szegényt ezzel, elég sok lesz neki, de a háta mögött meg nem akarok találkozgatni a sráccal.
2009. márc. 30. 17:21
7/7 anonim válasza:
Én annak tartom...De hát ízlések és pofonok...Majd nem kell messzire menned tanácsért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!