Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhinnétek hogy nem történt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnétek hogy nem történt semmi? Hogy egy szobába aludt két napig 2 pasival, és nem is értek hozzá, a két pasinak családja van

Figyelt kérdés
kezdem az elején,a menyasszonyom egy céges megbeszélésre ment 3 napra,vagyis hétfőn ment délután,szerdán reggel 10 r itthon volt!láttam hogy feszült és ideges,veszekedtem vele amiért elvállalta hogy itthon hagy 3 napra,és dühösen váltunk el,hazajött mindent őszintén elmesélt,hogy egy szobába tették őket mert nem volt hely a szállón,és azt hitték 3 férfi érkezik,ebben valami mert csak 2 nappal indulás előtt szóltak neki hogy egy férfi helyett ö megy,elakartam hagyni,végig azt láttam a szemem előtt amint két férfi du*ja!esküdözött,sírógörcsöt kapott hogy soha nem tenne semmi olyat ami veszélyeztetné a kapcsolatunkat.ti hinnétek neki.ha történt volna valami akkor titkolta volna el ugye?
2009. márc. 30. 14:15
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Utolsó válaszadó.

Ja a külön ágyban egy helyiségben alvás az oké.... egyébként igazad van. Azért megnyugtat, hogy nem csak én gondolkozom így

real 25/f

2009. márc. 31. 07:59
 32/32 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így vagyok.

Ha nincsenek rákényszerítve és csak haverok akkor mi a *** alszanak egy ágyban ?

2009. ápr. 1. 18:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!