Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek hogy nem történt semmi? Hogy egy szobába
aludt két napig 2 pasival, és nem is értek hozzá, a két
pasinak családja van
Figyelt kérdés
kezdem az elején,a menyasszonyom egy céges megbeszélésre ment 3 napra,vagyis hétfőn ment délután,szerdán reggel 10 r itthon volt!láttam hogy feszült és ideges,veszekedtem vele amiért elvállalta hogy itthon hagy 3 napra,és dühösen váltunk el,hazajött mindent őszintén elmesélt,hogy egy szobába tették őket mert nem volt hely a szállón,és azt hitték 3 férfi érkezik,ebben valami mert csak 2 nappal indulás előtt szóltak neki hogy egy férfi helyett ö megy,elakartam hagyni,végig azt láttam a szemem előtt amint két férfi du*ja!esküdözött,sírógörcsöt kapott hogy soha nem tenne semmi olyat ami veszélyeztetné a kapcsolatunkat.ti hinnétek neki.ha történt volna valami akkor titkolta volna el ugye?
igen,el lehet hinni!én is aludtam már egy ágyban sráccal,egy másikkal sötét szobában egyedül beszélegttünk,és minket is megvádoltak,nem hittek nekünk!! pedig az égvilágon semmi sem történt!!
2009. márc. 30. 14:20
2/32 anonim válasza:
Meg kell bíznod a párodba, ez a kapcsolat alapja!
Gondolj bele, ha titkolni szeretne bármit is, most azt sem tudnád, hogy másik 2 férfival volt egy szobában.
Elhiszem, hogy nagyon rosszul esik neked, még szép, hogy így érzed magad, de próbálj megnyugodni!
Ha a párod azt mondja, hogy nem történt semmi, akkor biztosan az úgy is van!! Bízz meg benne!
2009. márc. 30. 14:26
3/32 anonim válasza:
Nem történt semmi! Ebben biztos vagyok! Ha sexelt volna ezekkel a pasikkal, szerinted közölte volna? Nem is kellene ilyenről beszélnie, mert ha egy nő elutazik, akkor nem mondja utána otthon, hogy képzeld...két nővel aludtam egy szobába...mert ez természetes! És ezt ugye te sem kérdezed meg, hogy kivel volt egy szobában? Ne féltékenykedj ennyire! Ha valaki, valakit meg akar csalni, úgy is megteszi! És közben nem veszel észre rajta semmit! A barátnőd meg azért volt feszült, mert el akarta neked mondani, csak nem tudta, hogy hogy fogsz rá reagálni. Kicsit lehetnél megértőbb!!! Remélem, segíthettem!
2009. márc. 30. 14:27
4/32 anonim válasza:
Én is elhinném amit mond... hidd el, ha történt volna valami akkor nem mondta volna hogy 2 férfivel aludt egy szobában, hogy még eszedbe se jusson hogy esetleg megcsalt téged. Nincs okod aggódni
2009. márc. 30. 14:29
5/32 anonim válasza:
Nehéz eset.Ha nem változott meg a viselkedése miután hazajött, akkor biztos nem történt semmi.Ha azonban ezek után másként viselkedik veled mint ahogy eddig szokott, akkor kezdj el gyanakodni.Szerintem most az a legjobb eset hogy vársz.Beszélgess vele, figyeld meg hogy viszonyul hozzád.
2009. márc. 30. 14:30
6/32 anonim válasza:
Ja, mondjuk ez igaz.Ha elmondta őszintén hogy egy szobában aludtak, akkor 100%-ig biztos lehetsz benne hogy nem történt semmi.
2009. márc. 30. 14:31
7/32 anonim válasza:
Szia,
nyugi! Amennyiben le akarna feküdni bárkivel és Téged is meg akarna tartani, arról soha nem tudnál meg semmit. Én egy nő vagyok és egy nagy cégnél dolgozom, ahol eröltetik a csapatépítéses hülyeségeket, a családot nem viheted és menni kell, mégpedig a cég feltételei szerint. Engem ki akartak rúgni a lázadás miatt. Szóval ne aggódj, felesleges. Ne arra gondolj, hogy más mit csinálna vele, arra gondolj, amit együtt csináltok! Hidd el, a titok attól titok, hogy senki nem tudja. Aztán meg szegény lehet nem is szívesen ment, mégis helyt kell állnia a munkahelyén is és TE így nem könnyíted meg neki a helyzetet.
2009. márc. 30. 14:33
8/32 anonim válasza:
Figyelj őt odarakták , nem ő akart odamenni , a másik meg mennyire ismeri a másik 2 csávót? sztem téged jobban isemr... 3. a másik 2 pasinak CSALÁDJA VAN...
2009. márc. 30. 14:33
9/32 A kérdező kommentje:
elősör kiakadtam,és könyörgött,ölelt,bujt hozzám,hogy bármit megtehetek vele amit akarok,csak ne hadjam el mert tudja hogy nem csinált semmit,és nem az ö hibája hogy nem volt külön szabálya,a főnöke is azt mondta külön szobája lesz,a viselkedése nem változott,direkt sexeltem vele tegap,mert tudom milyen amikor 2-3 napig nincs semmi,ugyanolyan volt mind előtte,3 éve vagyunk együtt,nem akarom elveszíteni,de bízok benne!Szeretem,vele képzelem el az életem,azt akarom ö legyen a gyermekeim anyja
2009. márc. 30. 14:36
10/32 anonim válasza:
Simán elhiszem, hogy így történt, különben nem mesélt volna neked semmit. De a barátnőd helyében azonnal elhagynálak, mert nem bízol meg bennem. Soha nem tűrném, hogy a párom kérdőre vonjon, feltételezze, hogy hazudom, hogy elmegyek valahová és megdugatom magam két emberrel. ÉN azonnal szakitanék VELED.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!