Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhinnétek hogy nem történt semmi? Hogy egy szobába aludt két napig 2 pasival, és nem is értek hozzá, a két pasinak családja van
Figyelt kérdés
kezdem az elején,a menyasszonyom egy céges megbeszélésre ment 3 napra,vagyis hétfőn ment délután,szerdán reggel 10 r itthon volt!láttam hogy feszült és ideges,veszekedtem vele amiért elvállalta hogy itthon hagy 3 napra,és dühösen váltunk el,hazajött mindent őszintén elmesélt,hogy egy szobába tették őket mert nem volt hely a szállón,és azt hitték 3 férfi érkezik,ebben valami mert csak 2 nappal indulás előtt szóltak neki hogy egy férfi helyett ö megy,elakartam hagyni,végig azt láttam a szemem előtt amint két férfi du*ja!esküdözött,sírógörcsöt kapott hogy soha nem tenne semmi olyat ami veszélyeztetné a kapcsolatunkat.ti hinnétek neki.ha történt volna valami akkor titkolta volna el ugye?2009. márc. 30. 14:15
11/32 anonim válasza:
Ne legyél bolond, egy nő ha szeret valakit nem fekszik le idegen pasikkal, meg ahogy írod azoknak is van családja, miért kockáztatnának? Nem éri meg. Én is aludtam 2 pasival mikor nem volt más lehetőségem, de akkor 4 éves kapcsolatom volt, miért tenném tönkre egy ilyennel? Bíznod kell benne, ha azt mondja szeret téged és semmi nem történt akkor úgy volt. A lelkiismerete se hagyná hogy hazudozzon szerintem.
12/32 anonim válasza:
jajjj, ne máááááááá! Hány éves vagy? Egyébként én is kipenderítenélek! Te nem a barátnődben nem bízol, hanem saját magadban! Ha jól megsexeled, hidd el, nem megy máshoz. Ja, és egy kis kedvesség sem árt, nem ez az üldözés! Jézusom!
13/32 anonim válasza:
Nem bízol benne, itt veled van a legnagyobb gond, nem vele aki valószínűleg nem tett semmit és te vádolod alaptalanul. Gondolj bele hogy érezheti magát. Te talán megdugnál 2 családos nőt ha egy szobába kerülnél velük? Ha igen a válasz akkor semmi keresnivalód a menyasszonyod mellett.
14/32 A kérdező kommentje:
21 múltam,ő 23!hinni akarok neki,csak félek hogy elveszithetem,és azt nem tudnám elviselni!
2009. márc. 30. 14:46
15/32 anonim válasza:
szegény csaj :S na arra mit mondtál volna, h nekem fél évig kellett egy sráccal egy szobában laknom a koliban mert elcseszték a szobakiosztásokat :S a barátom egy szó nélkül elfogadta a helyzetet, pedig ő 300 km-re van tőlem és csak akkor lát ha hazamegyek az egyetemről. nekem nagyon rosszul esett vna ha féltékenykedik, így is nehéz volt elviselni azt az időt (ok, h az egyik legjobb haverom volt, de hosszútávon kibírhatatlan volt a srác:S)
16/32 anonim válasza:
Mért, te megcsaltad volna fordított helyzetben? Őszintén... Csak mert lehet, hogy magadból indulsz ki és ezért nem tudod elképzelni, hogy nem történt semmi.
Én ha magamból indulok ki simán el tudom képzelni, hogy egy szobában aludjak vkivel/vkikkel és nem lenne semmi. Attól, hogy összezárnak egy ellenkezőneművel nem kell rögtön egymásnak esni. Sőt, akkor se, ha nincs senkid.
17/32 anonim válasza:
Én elhinném neki. Most miért veszélyeztetne egy jól működő kapcsolatot? Ne csináld már. Belegondoltál, hogy milyen szenvedést okozol neki ezzel a viselkedéseddel? Ha nem akarod elveszíteni, akkor kérj tőle bocsánatot, de nagyon gyorsan. Mire fel vádoltad meg? Most ő tehet róla, hogy két férfivel tették egy szobába? Ő kérte? Nem. Ne csináld már, hogy szerinted ha valakik egy szobában alszanak, akkor törvényszerű, hogy dugjanak. Megáll az eszem. Egy kérdést tennék csak fel: magadból indulsz ki?
18/32 anonim válasza:
Nekem 22 éves fejjel ez simán hihetőnek hangzik és is elhiném barátnőmnek, az persze más tészta, hogy zavarna, hogy 2 csávóval kellett aludnia.
19/32 anonim válasza:
Nyugi a céges megbeszélések nem őrületes szexorgiák... Mondjuk most olvastam egy könyvet(Réz András: Orr)...de ezt hagyjuk... a barátnőd dolgozni ment nem dugni... simán hihetsz neki... igaz én azt írom amit én tennék és én elég naiv vagyok, ha szerelmes vagyok szinte bármit elhiszek a barátnőmnek...
20/32 anonim válasza:
csak annyit szólok hozzá h,ne aggód. szerintem is,igazuk van az előttem lévőkhöz. nem mondta volna még azt se el h pasikkal volt egy szobába ,ha történt volna valami:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!