Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhinnétek hogy nem történt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhinnétek hogy nem történt semmi? Hogy egy szobába aludt két napig 2 pasival, és nem is értek hozzá, a két pasinak családja van

Figyelt kérdés
kezdem az elején,a menyasszonyom egy céges megbeszélésre ment 3 napra,vagyis hétfőn ment délután,szerdán reggel 10 r itthon volt!láttam hogy feszült és ideges,veszekedtem vele amiért elvállalta hogy itthon hagy 3 napra,és dühösen váltunk el,hazajött mindent őszintén elmesélt,hogy egy szobába tették őket mert nem volt hely a szállón,és azt hitték 3 férfi érkezik,ebben valami mert csak 2 nappal indulás előtt szóltak neki hogy egy férfi helyett ö megy,elakartam hagyni,végig azt láttam a szemem előtt amint két férfi du*ja!esküdözött,sírógörcsöt kapott hogy soha nem tenne semmi olyat ami veszélyeztetné a kapcsolatunkat.ti hinnétek neki.ha történt volna valami akkor titkolta volna el ugye?
2009. márc. 30. 14:15
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha romantikus befejezést vársz ebből a témából a helyedben egy szál rózsával, és bűnbánó bocsánatkéréssel várnám haza a menyasszoyodat. El nem tudod képzelni mekkora szenvedést okoztál neki ezzel, ugye?

Mondd élvezed, hogy látod szenvedni attól a tudattól, hogy elhagyod a semmiért?

a szerelmét nem csak azzal bizonyítja, ha kikényszeríted a halálfélelmet belőle!

2009. márc. 30. 16:55
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se aggódj. Én fiú vagyok, párom is van, mégis volt már olyan, hogy nemcsak egy szobában, de egy ágyban is aludtam az egyik lány haverommal. És mégsem történt semmi, mert csak barátok vagyunk. Úgy gondolom megbízhatsz a barátnődben.

25/f

2009. márc. 30. 16:59
 23/32 anonim ***** válasza:
27%

16:55-nek igaza van! Bocsánatkéréssel tartozol, mert arról meggyőződhettél róla, hogy igazat mond a menyasszonyod!

Az utolsó válaszadóval kapcsolatban... az eredeti 25/f én vagyok. Ha én egy lánnyal alszom egy ágyban, akkor meg is csinálom! Különben miért aludnék vele egy ágyban?

(Lehet, hogy ezért nem engedték eddig a lányok, akik nem vonzódtak hozzám, hogy egy ágyban alhassunk?? :) )

real 25/f

2009. márc. 30. 18:10
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem csinált semmit a barátnőd, de ha ezt így folytatod, akkor emiatt fogod elveszíteni. Jó ötlet a virág és a bűnbánás, még jobb ha csinálsz neki valami vacsit, utána közös fürdőzés, maszírozás, kérj tőle bocsánatot és lépjetek túl rajta, mert ez a féltékenykedés fogja megölni a kapcsolatotokat.
2009. márc. 30. 18:10
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

16:55ös:

Azért annyit had tegyek már hozzá, hogy az ilyen előfordul...jó persze rossz döntés volt, de ezért nem kell lehozni a csillagokat is az égről, néha rossz döntést hoznak az emberek, gondolom Te is...

2009. márc. 30. 18:50
 26/32 anonim ***** válasza:
Mondjuk én azt el nem tudom képzelni, hogy mi visz rá egy fiút és egy lányt hogy egy ágyban aludjanak ha csak haverok.Ha csak nem valami óriási nagy kényszer.Pl.Leégett az egyiknek a háza.Magyarázza már el valaki, mert én ezt nem tartom normálisnak.
2009. márc. 30. 19:01
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy érzed h ő a nagy Ő, és meg is bízol benne, akkor emg mit cirkuszolsz?!

Ez se neked, se neki nem használ...

2009. márc. 30. 19:05
 28/32 anonim ***** válasza:

19:01-nek:

Miért ne lenne normális ha barátok együtt alszanak? Csak mert az egyik fiú a másik meg lány? Nem értelek...

Az én esetemben az van, hogy vannak fiú haverjaim a szomszéd városból akik néha meglátogatnak, maradnak pár napot, együtt alszunk épp úgy ahogy a barátnőimmel, soha semmi nem történt köztünk. Mi ebben a nem normális?

2009. márc. 30. 20:06
 29/32 anonim ***** válasza:

Egyszerűen fizikailag vagyok képtelen azt elhinni, hogy egy fiú és egy lány ivarérett korban barátok legyenek illetve egy ágyban aludjanak anélkül, hogy ne történjen semmi.

Nagyon szeretném beleélni a helyzetbe magam, de valahogy a kezemen a bugyi gumijának szorítását érzem.... nem az álmosságot. :)

Hát igen én még abból a korból vagyok amikor a fiúk még tökösek voltak, nem voltak lány barátaik vagy csak felületesen és azok is jók lettek volna egy szexre, ha együtt aludtunk egy lánnyal akkor abból orgazmusok kerekedtek.

Más világ van...

2009. márc. 30. 20:37
 30/32 anonim ***** válasza:
De könyörgöm egy ágyban?Én akkor sem értem meg és nem fogadom el ha beledöglök.Az oké hogy ott alszik nálad mondjuk egy külön matracon, vagy vendégágyon, de két ellenkező vagy azonos nemű ember ha nem szerelmesek, vagy nem járnak egymással vagy nem szexelnek, akkor mi az isten nyiláért alszanak egy ágyban?
2009. márc. 30. 20:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!