Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok? Miért nem jönnek már be a férfias fiúk?
Szerintem ez erős túlzás. Vannak lányok akik a gyantázott pasikat szeretek és vannak azok (például én) akik meg a szőrös férfiakat. Egy 18 éves lánytól pedig senki sem várhatja, hogy egy szőrös, férfias pasi tetszen neki. Mivel a korosztályának fele nem is szőrös. :D majd 25 évesen már nem a baba arcú fiúkat fogják keresni....
Amikor én 18 voltam, én is azt szerettem ha valaki finom vonású. Ez azért eléggé megváltozott. :)
Lényegtelen. Most ezt látják a srácok hogy mindent szőrteleníteni kell, és ők sem akarnak kilógni a sorból..
De ezen ne akadj fent, engem pl. nem taszít a pasiszőr. Férfiasság a nyerő. de hát kinek mi jön be..
mert a 14 éves lányok között látod ezt. ők persze, hogy a lányos fiúkra buknak. a többség. most ez a divat.
de azért te, 14 évesen sem lehetsz még valami férfias. ennyi idősen... majd pár év múlva megtanulnak értékelni.
Hülyeséget beszélsz.
Illetve fogalomzavarban vagy. A lányoknak talán ezek a férfiasnak nem igen nevezhető "fiúk" jönnek be, de a nők irtóznak tőlük, ahogyan én is.
Tökéletesen egyetértek édesapáddal, kivéve az anyagi jólétet. Ha már egyenrangú nő és férfi, akkor emelje meg magát a kisasszony és segítsen megteremteni azt az anyagi biztonságot.
Feltételezem még fiatal vagy, nem kell csodálkoznod, ha még nem te vagy a menő srác, ne is problémázz rajta, amelyik lánynak ezek tetszenek,azzal te nem éreznéd jól magad és egy rossz kapcsolatnál a magány ezerszer jobb.
Ha idősebb leszel téged fognak szeretni a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!