Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj?! (bővebben lent)
Kezdjük azzal, hogy 15éves lány vagyok.Mint minden normális lánynak nekem is tetszenek fiúk,de nem epekedek annyira értük, mint más korombeliek!
Tudom, hogy fiatal vagyok még és még majd változni fog,de nekem nem elég, hogy egy fiú ,,hű de jól néz ki..." én keresek(vagyis inkább csak keresnék) valami különlegeset a fiúkban, ami egyedi!A korombeli lányoknak elég, ha egy fiú mondjuk megdicséri a ruháját, hogy ,,milyen csinos vagy" már rögtön odáig vannak érte hogy most biztos már tetszem már neki!Közben a fiú nem akar mást, mint szexet...és utána odáig vannak, hogy így dobott, meg úgy dobott!
Remélem ebből nem az jött le, hogy egy beszűkült látóterű és otthonülős lány vagyok,mert nem így van!
Tisztában vagyok, hogy a mostanában ,,ez a divat",de nekem ez nem megy...
Néha azt érzem hogy jobb lenne ilyen lánynak lenni és sokkal könnyebb lenne minden...
Ha van kedved ismerkedni, dobj egy levelet.
18f
jo latni, hogy vannak normalis csajok ezen a golyon, amit Foldnek nevezunk :)
ide is dobhatsz egy levelet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!