Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj?! (bővebben lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj?! (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Kezdjük azzal, hogy 15éves lány vagyok.Mint minden normális lánynak nekem is tetszenek fiúk,de nem epekedek annyira értük, mint más korombeliek!

Tudom, hogy fiatal vagyok még és még majd változni fog,de nekem nem elég, hogy egy fiú ,,hű de jól néz ki..." én keresek(vagyis inkább csak keresnék) valami különlegeset a fiúkban, ami egyedi!A korombeli lányoknak elég, ha egy fiú mondjuk megdicséri a ruháját, hogy ,,milyen csinos vagy" már rögtön odáig vannak érte hogy most biztos már tetszem már neki!Közben a fiú nem akar mást, mint szexet...és utána odáig vannak, hogy így dobott, meg úgy dobott!

Remélem ebből nem az jött le, hogy egy beszűkült látóterű és otthonülős lány vagyok,mert nem így van!

Tisztában vagyok, hogy a mostanában ,,ez a divat",de nekem ez nem megy...

Néha azt érzem hogy jobb lenne ilyen lánynak lenni és sokkal könnyebb lenne minden...

2011. júl. 8. 21:02
 1/10 anonim ***** válasza:
80%
Normális vagy. Azt hiszed, csak te vagy így? rengeteg más lány ilyen mint te. Vannak ilyen, és olyan emberek.
2011. júl. 8. 21:06
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Nem veled van a baj, épp ellenkezőleg, te normális vagy, én sem szeretem au ilyesmit de ez van...ismerkedni kell minden felé, hátha találsz valakit aki normális (ajánlom magam ;) )
2011. júl. 8. 21:06
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha van kedved ismerkedni, dobj egy levelet.

18f

2011. júl. 8. 21:10
 4/10 anonim válasza:
30%
hát senki nem egyforma. :)) én 14 éves vagyok és a nálam 6-7 vagy akár 8 évvel idősebb fiúk jönnek be.. mert nekem pl. nagyon fontos a biztonságérzet.
2011. júl. 8. 21:14
 5/10 A kérdező kommentje:
mentek a levelek!:P
2011. júl. 9. 12:59
 6/10 anonim válasza:
Szerintem pont ez a jó és normális egy hosszan tartó kapcsolatban de persze fiatalok vayunk nem kell nagy időkben gondolkodni:D meg azért ne annyira magányos de ne cicanacis plázacicc amúgy én is 15 éves f vagyok dobhatsz ide is levelet:D
2011. júl. 10. 16:56
 7/10 Klikk válasza:
Légy büszke!! Nem kell mindig a divatot követni.. az olyan.. ipari vagy nemtom. Az a legjobb ha kimaradsz a tehéncsordából és saját magad alakítod ki, hogy milyen pasi tetszik..meg ilyenek :D érted xD 16/l :D
2011. júl. 10. 17:06
 8/10 anonim ***** válasza:
azt csináld ami neked tetszik, ne azt ami másnak, légy egyedi és szabad, ne légy ribanc azért mert más is az, ne azért tégy valamit mert más is, senkitől ne függj csinálj amit akarsz és ahogy akarod. ők mindig azt lesik mit tesz a másik, ha az megbszatja magát akkor ő is. ha a másik leszp valakit akkor ő is, csak hogy közéjük tartozzon és elmondhassa hogy hú én is csináltam ezt meg azt...elöttem lévővel eggyet értek ne kövesd a csordát..légy egyedi és szabad, nem pedig valakinek a függeléke
2011. júl. 10. 17:36
 9/10 anonim ***** válasza:
Épp ez az hogy nagyon jól látod a dolgokat... ez ritka! hogy egy 15 éves lány még tud így is gondolkodni...-.-" a tizenéves csicskák (tisztelet a kivételnek) ezért k*rvulnak el...nem veled van a baj.:)
2011. júl. 10. 17:56
 10/10 anonim ***** válasza:

jo latni, hogy vannak normalis csajok ezen a golyon, amit Foldnek nevezunk :)

ide is dobhatsz egy levelet :)

2011. dec. 5. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!