Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy családos férfiba. Szeret engem ö is, szerintetek csak a sexszért szeret, vagy érzelmek is vannak a szívében?
4 éve vagyok a szeretőmmel, nem akarok tőle többet, mint ami most van.
nem szeretném, hogy miattam elváljon.
"nem szeretném, hogy miattam elváljon"
De azért abban partner vagy, hogy hagyod hogy ez házas ember Veled is legyen a családján kívül? Elég álszent vagy már ne haragudj, és nagyon csúnya dolgot csinálsz.
romantikus:)
ha esetleg elválna, akkor az nem miattad lenne. ugyan itt az emberek nagyon prűdek meg midnen és "egy orbitális k*rva vagy" de ha válnak akkor ahoz semmi közöd. egyébként valószínűleg nem a dugásért van veled 4éve, annyira jó szerintem senki sincs:)
szerintem szeret Téged,különben nem lenne 4 éve veled. Én nem ítéllek el,ugyanis énis ebben a cipőben járok,csak nálam még csak pár hete tart...
De miért nem kérded meg tőle? Azt csak érzed hogy szerelmes-e beléd,nem? Szerintem ezt az ember ösztönösen érzi...de ha nem,tényleg kérdezd meg,nincs veszteni valód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!