Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levelezéssel feltörhetnek a régi érzelmek, ha most szerelmes?
A barátom most(még), nagyon szeret és tudom hogy nem akar elhagyni (ezt mindig elmondja).
De feltűnt a volt barátnője akibe szerelmes volt, bár a csaj átverte.Írt neki emailt.A barátom pedig visszaírt neki,de ezt nem mondta el.(én meg láttam a levelet).
Annó kérdeztem, hogy ha majd vissza ír, akkor meg említ-e neki vagy elmondja ha találkoznak stb.De a levélben rólam semmi szó nincs.Igaz rövid, csak pár soros válasz volt.Illetve amikor megkérdeztem, hogy mit csinált abban a pár órában, akkor ezt valahogy elfelejtette közölni, hogy visszaírt a lánynak.
Félek, hogy ha nagyon elkezdenek levelezgetni, vagy titokban találkozgatni, akkor újra beleszeret, még ha most azt állítja, hogy nálam jobbat nem találna, és hogy nem akar attól a lánytól semmit,mert sokszor átverte már.
Ritkán én is írok smst a volt szerelmemnek,de én mindig megemlítem a mostani páromat.
Az hogy nem mondta hogy visszaírt a lánynak, nem jelent semmit. ez az ő magánügye. Ha meg elolvastad, akkor tudhatod hogy mit írt, valószínűleg semmi említésre méltót. Ettől még nem lesz szerelmes :)
Szerintem a barátod nem akar vele elmélyülten levelezgetni, se találkozgatni. Ha mégis feltűnik, hogy nem koptatta le a csajt, akkor megemlítheted, hogy mi a helyzet, de addig felesleges ezen agyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!