Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinik nem szoktak szőrteleníteni?
Már a 3. csajt fogom ki aki nem szőrteleníti a karját és vastag fekete szőrös neki.
17/L
Ohh most látom elírtam.
17/F vagyok
Nem kizáró ok nálam csak nem bejövős a szőr. Előző barátnőm is mikor gyantázta olyan gyönyörű szép volt neki.
Az a természetes állapot, hogy szőrös. Nem véletlenül, vagy elcsúfítás okán az, hanem funkciója van. Ha leszeded, még borostás is, rossz hozzáérni, ráadásul ha rosszul szedi le, véraláfutásos lehet (ha gyantázza, ha borotválja, akkor meg nagyon megerősödik a szőr).
Ha neked nem tetszik, a barátnőddel megbeszéled, és valószínűleg leszedi a kedvedért - na de mit zavar téged más, ismeretlen nőkön? Ha nincs barátja, akkor főleg, minek vállalja a plusz fájdalmat, hogy leszedje a kezéről? Végül is, valóban nem divatbemutatóra megy, és valószínűleg nem is egy gyapjas mamut :) Ha mégis, akkor úgyis le fogja szedni idővel... Kivéve, ha nem akar megfelelni másoknak, vagy nem érdekli - szerintem az is elfogadható épp.
Karon egyáltalán nem gáz, ha nem szőrtelenít. Ha téged mégis zavar, szólj neki!
Különben is, te szeded a gyapjat a lábadról és a karodról?
Én a karomat szoktam, de csak mert fehér bőrű vagyok, és elég sötét a szőrzetem. Amúgy nem tudom, a kart nem mindig szokták, csak ha nagyon zavaró. Mindenki döntse el maga, mennyire rontja az összképet, nekem ő az egyik kedvenc modellem, és arra lettem figyelmes, hogy nála mondjuk eléggé feltűnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!