Női "bajuszt" hogy a legjobb szőrteleníteni? Női borotva (amit a lábon szoktak) is alkalmas erre?
Akkor borotválni nem fogom... köszi!
Epilátorral is lehet? Direkt arcra/bajuszra való epilátorra gondolsz (ha van ilyen) vagy a 'sima' epilátorra?
Epilátorral gondolom nagyon fájhat arcon :S
Amúgy a lábamon és a hónaljamon epilálni szoktam, a gyanta nem jött be annyira
Borotvával ne, az nem tövestől tépi ki, és a tövénél vastagabb a szőrszál, így optikailag sokszor még sötétebbnek és erősebbnek tűnik a szőr utána, mint előtte volt...
Én gyantáztatom... mondjuk epilátorral még nem próbáltam (persze a végleges szőrtelenítés lenne a legjobb, de arra nincs pénzem). Nálam gyantával mindenkor lejön, pedig sajnos elég sűrű, elég sötét és mellé még vékony is, tehát csipesszel kínszenvedés lenne... ha neked csak egy-két szál van, és nem túl vékony (akkor veszettül fájni fog), sztem csipesszel is szedheted nyugodtan.
Nekem is sok van, de 2 perc alatt ki lehet tépkedni szemöldökcsipesszel, nem kell tökölni vele, minél gyorsabban csinálod annál kevésbé érzed meg.
Meleg gyantával is lehet, ha te nem pattogsz ki tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!