Meddig szoktak a nők szőrteleníteni a lábon? Szóval, milyen magasságig? Példa kedvéért:fenékig vagy még azt is?
Figyelt kérdés
2008. okt. 28. 15:49
2/7 anonim válasza:
Attólfügg.Télen nemigazán,csak márha "1centis":)
Nyáron meg teljesen,mert általában rövid farmert hordok.
Ősszel térdig
Tavasszal meg az időtől függ:)
4/7 anonim válasza:
Nemiszervtől kezdve bokáig:)
Bár én epilálok és a combomat ritkábban kell mint térdtől lefelé.
5/7 anonim válasza:
Sztem ez függ a szőr erősségétől és színétől is.Én term. szőke vagyok,ezért lent csak a fazont és a lábszáram epilálom.
6/7 anonim válasza:
En csak terdig, de szerintem ez attol fugg hogy ki mennyire "szoros fajta"
7/7 A kérdező kommentje:
kössz az eddigi (és további) válaszokat.
nekem nagyon fehér a bőröm és barna a szőrzetem.
ezt a kérdést főleg azért tettem fel,mert nem régóta,de van egy pasim és még nem látott bugyiban.én személyszerint térdig borotválok és nem tudom hogy mennyire lehet taszító,ha valaki nem borotválja a combját.
(am 16 vagyok és kérlek titeket,hogy bármennyire is hülyék a kérdéseim ne nézzetek idiótának.kössz)
2008. okt. 30. 16:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!