Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért viselkedik velem így a barátom?
ha nem fogagya a közeledésedet akkor ez már nem időkérés, csak húzza a szakítást mert nincs gerince
junius 20.-ig?
nem normális ez a pali
mit jelent az hogy júni 20-ig időt kért? Addig nem akar talizni vagy mi?
Hát szerintem ez felejtős! Sajnos, ilyet nem mond olyan aki szeret, szerintem, főleg hogy ennyi időt kér...
hagyd. előzd meg. szakíts. jobban jársz.
Ne haragudj, h ennyire kerek-perec kimondom, de nézd. még április sincs!!! mit akar majd' 3 hónapig? 1-2 hetet szoktak kérni azok, akik gondolkodni akarnak. és azután sem szokott már jó lenni a kapcsolat. ha nem fogadja a közeledésedet, annak bizonyára oka van. ne is akarj közeledni felé, ne fájdítsd a szívedet. keress mást, neki meg mondd meg, h adsz neki időt akár 2050 jún 20.-ig is.
(23/L)
Az előttem szólónak igaza van aki időt kér egy-két hetet szokott... Lehet,hogy ezt a fiút valami tragédia érte vagy ilyenek és azért van összezavarodva de ez a junius 20... Az a véleményem ez a srác azért váratatt eddig mert fél is tőled elszakadni és ha addig nemtalál másik csajt jóleszel neki teis...
Lépj túl rajta vagy beszéld meg vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!