Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miert csinäljäk ezt a länyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert csinäljäk ezt a länyok?

Figyelt kérdés
Pl. volt egy läny aki tetszett nekem smseztünk,strandra järtunk stb...(1 honapig tartott ez mind) elakartam hivni valahovä es nem jelentkezett soha többet...es ez nem az elsö eset mindig amikor ott vagyok,hogy csinäljunk többet a barätsägbol ott hagynak. pedig nem kapkodok
2011. júl. 7. 09:41
 1/9 A kérdező kommentje:
16f
2011. júl. 7. 09:43
 2/9 anonim ***** válasza:
$ENłI đÄ T€ĐJA ä N÷ł ÄG> łÜŁÖN FäJ
2011. júl. 7. 09:44
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Mert nem értékelnek emberileg, csak időtöltésnek vagy jó. Nem ismertek meg normálisan csak felszínesen.

20/l

2011. júl. 7. 09:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Jah, hát ebben a korban ilyenek a lányok. Később már jobb lesz ha normálisaknál próbálkozol.
2011. júl. 7. 09:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert baratsagbol nem lesz szerelem az esetek 90%-aban. Eleve nem baratkent kell kozeltits, kulonben elfelejtheted.
2011. júl. 7. 09:46
 6/9 anonim ***** válasza:

de cuki vagy:)

sztem az a baj h barátnak tekintenek:S

2011. júl. 7. 09:48
 7/9 A kérdező kommentje:
es akkor,hogy csinäljam azt,hogy ne barätkent tekintsenek räm ?
2011. júl. 7. 09:52
 8/9 anonim ***** válasza:
úgy hogy ne sz@rozz, ha akarsz vmit azt add tudtára, vonzalomkeltés stb... én is mostanság tanulom, gyakorlom
2011. júl. 7. 09:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Semmi szarság
2011. júl. 7. 10:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!