Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon gáz? :S

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok és majdnem 180 cm aztmondják jaj de szép csinos vagyok mindenki aztmondja h arcra nagyon szépvagyok meg minden és nem számit hogy milyen magas vagyok, de engem nagyon zavar midnenhonnan kitünök pedig erröl nemtehetek sok a cikizés is. mit tegyek vagy milegyen?? kicsit alacsonyabb pasival összejönnétek? mert mondjuk mellem is van 80b-s jónem olyan nagy d eakkoris jó sztema magasságomhoz képest..
2011. júl. 7. 02:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz max neked ha alacsonyabb a pasid és magassarkút nem vehetsz fel hozzá na az szop*ás:D
2011. júl. 7. 02:21
 2/9 anonim ***** válasza:
Igen,kib_aszott gáz!!Légy öngyilkos!Örülj b_azdmeg,hogy ez a legnagyobb problémád!!
2011. júl. 7. 02:29
 3/9 Dottorre ***** válasza:
Ezt a kérdést sokan feltették már. Nem gáz, hogy ha összejössz fiatalabb, vagy alacsonyabb pasival, az érzés a lényeg. A hugomnak is 5évig volt alacsonyabb barátja, és senki sem szólta meg érte. Egyébként pedig, ha gáznak tartod a dolgot, akkor előbb kicsit lelkileg még érj, aztán gyere össze a pasival. Addig is gondolkodj el azon ,hogy ki a fenének van bármi köze ahhoz ,hogy te kivel jársz, kit szeretsz, és úgyszintén kinek van köze a te magánéletedhez...
2011. júl. 7. 02:37
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem bejönnél, ha nem zavarna, hogy majdnem egy tizessel alacsonyabb vagyok. :)
2011. júl. 7. 02:59
 5/9 anonim ***** válasza:
szóval szépnek mondanak, nagyon szép az arcod, melled is van. akkor mi a baj? rengeteg 190 fölötti srác van akinek meg az a baja...
2011. júl. 7. 06:49
 6/9 anonim ***** válasza:
Sokan mondjátok hogy nem gáz mert a szerelem a lényeg. Engem kimondottan nem zavar hogy alacsonyabb a barátom (de nem tiz cmvel hanem kb egy centivel szóval én annyira nemlátom ezt nagy dolognak), őt mégis mindig irtóra zavarta, és picit az bántott igen h magassarkút sosem tudtam felvenni. És oké ez még nem nagy gond, de az már igen h nem egy ember jegyezte meg h én nagyobb, magasabb vagyok, de érdekes, és nevették ki a páromat, akit ez szinténn bánt. szóval az emberek ilyenek... de hát ezvan röhögjenek csak ki szaros egy centi miatt:P én szeretem és nem két hete, több mint négy éve:)
2011. júl. 7. 08:35
 7/9 anonim ***** válasza:
A kérdés megfogalmazása alapján nagyon buta lehetsz. Egyrészt ez az emócionális megfogalmazás szörnyű, másrészt a problémád sem valós. Ehelyett inkább azon siránkozz, hogy miért vagy ilyen primitív 16 éves korodban.
2011. júl. 7. 10:30
 8/9 A kérdező kommentje:

attól vagyok primitiv mivel bánt h majdnem 180 cm vagyok?

hátköszi majd akkor irj ilyet ide amikor neke dlesz ilyen problémád.. -.-'

2011. júl. 7. 12:03
 9/9 Slyer válasza:

Ne viccelj már!Azért zavar mert kitünsz a tömegböl? Áá inkább örülj neki h nem vagy átlagos,olyan mint a többi átlag 165 cm es lány.Ha formás vagy és csinos akkor csak előny.Én 195cm vagyok,de eggyáltalán nem zavar hogy kilógok a tömegböl,sőtt!Meg ha valaki beszól ilyenért,az azért teszi mert elégedetlen önmagával stb.És van elég sok fiú 185 felett nem kell aggódni.Küldhetnél magadrol egy képet kiváncsi vagyok hogyan is nézhetsz ki.Naszia

18/F

2011. júl. 7. 23:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!