Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még olyan rajtam kívül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dexy kérdése:

Van még olyan rajtam kívül aki nem tud hűséges maradni?

Figyelt kérdés

19/L

Próbálkozok, de a "vágy" mindig erősebb.

2011. júl. 6. 22:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
igyekszik az ember, néhány szavas válaszokat nem igen szoktam írni, szeretem érthetően kimondani a véleményem.
2011. júl. 7. 00:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Előfordul az ilyesmi, ne izgasd magad emiatt! Én egyébként is örülök az ilyen hozzászólásoknak, mert legalább kiderül, mekkora hülyeségeket írnak a női magazinok, miszerint csak a férfiaknak vannak nyers vágyai, a nőknek nincsenek.
2011. júl. 7. 01:09
 13/13 anonim ***** válasza:
Hmmm nézd kislány, egyszer majd találkozol olyan sráccal, aki érteni fog hozzád, aki, ha csak belenéz a szemedbe, vagy ha csak a közelében vagy izzik majd a levegő és ezt te is érezni fogod...de lehet, hogy annyira fiatal vagy még, hogy nem tudsz egyenlőre még ellenállni a csábításoknak,ezzel szerzel majd tapasztalatot...olyan srác kell hozzád, aki nem egy....úgyértem nem egy hanem több éne van, sokoldalú, aki mindenfajtát helyettesít majd egy személyben, tudod egyszerre komoly, mégis bolnd, felnőttes, mégis kisfiúsan bájos,romantikus, mégis profi szinten úzi érted...xD
2011. júl. 8. 23:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!