Mit csináljon egy férfi, ha a barátnője kidobta, de szeretne hozzá hűséges maradni, a hormonjai viszont tombolnak? A maszturbálást elutasítja.
Én nő vagyok, de azt gondolom ha kidobott nem vagytok együtt, magyarul szingli vagy. Tehát bármit megtehetsz, nem megcsalás.
Ne haragudj, de nem értem hogyan akarsz hozzá hűséges maradni, amikor kidobott és ő valószínűleg már mással hentereg, vagy kitudja...
Ha nem akarsz senki mással kapcsolatot létesíteni, akkor marad az önkielégítés vagy az, hogy megpróbálod visszaszerezni a barátnődet. (Ha még van rá esély, mert ő nem zárta le végleg. Ehhez tudni kellene a szakítás okát....)
Én személy szerint azt mondom lépj tovább. Bár tudom nem könnyű.
Tudom, hogy fáj de az istenért ébredj már fel!
Ha neki már van valakije akkor te NEM kellesz neki. Nem fog veled kibékülni.
Különben is legyen benned tartás, ne hagyd hogy hülyét csináljon belőled!
Nem megcsalás, hiszen elhagyott! De ha mégis a fejedhez vágja, akkor is ő kezdte, szóval egy szava nem lehet ezek után.
Szerintem hagyd az egészet, lépj tovább. 1000 sokkal jobb nő van még nála. Ő már egyértelműen tovább lépett, hiszen összejött mással. Ha meg lesz olyan hülye, hogy őt is kidobja és megint visszakönyörgi magát hozzád akkor egy döntésképtelen hisztis liba, szerintem ne akarj olyat.
Elnézést, hogy durva voltam de szerintem nem éri meg ennyire megalázni magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!