Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dexy kérdése:
Van még olyan rajtam kívül aki nem tud hűséges maradni?
Figyelt kérdés
19/L
Próbálkozok, de a "vágy" mindig erősebb.
2011. júl. 6. 22:46
1/13 anonim válasza:
Igen mindig megcsalom a jobb kezem a ballal!
2/13 anonim válasza:
Én így is járnék veled. ;) Ismerkedni van kedved?
3/13 anonim válasza:
igen vannak de úgyse vallják be :D
19F
5/13 anonim válasza:
Ha eljön az az ember,akit igazán szeretsz,úgymond nagy Ő,akkor őt nem fogod csalni,addig meg ki le nem szarja?:D
6/13 A kérdező kommentje:
Engem felháborít! Tudom h nem helyes, mégis megbántom a párom... aztán meg már hiába sajnálom.
2011. júl. 6. 22:53
7/13 A kérdező kommentje:
Utolsó: Remélem igazad van!
2011. júl. 6. 22:54
8/13 anonim válasza:
igen, van... a legtöbb nő ilyen. Ha teheted, ezt közöld előre minden "párodnak", mielőtt csak hülyítenéd őket, ők meg többet szeretnének(normális gondolkodással)...
9/13 anonim válasza:
22:53-asnak tökéletesen igaza van, de az meg már egy másik kérdés hogy fogsz-e vele találkozni valamikor, mert ha éveken keresztül is élsz együtt valakivel, a tulajdonságai alapján mint embert sokra tarthatod, becsülheted és tisztelheted és nagyon jól kijöhetsz vele, viszont maga az igazi szerelem pont arról szól, hogy nem azért nem csalnád meg, mert hogy hűséges akarnál maradni, hanem azért nem mert egyszerűen képtelen lenné rá akármilyen helyzetben is, és ez sokaknak lehet hogy kicsit képtelenségnek hangzik, mert a szerelem nem olyan dolog amit csak úgy el lehet képzelni, csak ez sajnos nem úgy működik hogy megjelenik egy lap a semmiből amire rá van írva annak az embernek a címe, akit annyira imádnál hogy azt mondanád, soha senkivel többet, pedig milyen jó dolog lenne, de sajnos ez nem így működik, vagy hogy menjél az időgéppel 2000 évet, és akkor keresd föl azt a címet, mert lehet hogy rengeteg ember van a Földön akiket ha megismernél nagyon jól meglennél velük hosszú éveken keresztül is, ha elnéznék a félre lépéseidet, de mondom az hogy csak jól kijössz valakivel, és a szerelem Ég és Föld.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó... van ebben igazság.
2011. júl. 6. 23:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!