Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az hogy mindig én...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy mindig én vagyok a 2?

Figyelt kérdés
Ahányszor együtt megyünk barátaimmal pasizni, mindig őt nézik meg ,nem engem, mindig ők térnek haza pasikkal, és nem én. pedig szeritem nem vagyok csúnyább nálunk, nem tudom miért ők tetszenek jobban a pasiknak. de akárkivel is megyek, imndig ez van, ő jön ki jól,és nem én. veletek is volt már ilyen? úgy idegesít.:/
2011. júl. 6. 22:32
 1/6 anonim ***** válasza:
A külső nem minden. Próbáld a személyiséged fejleszteni.
2011. júl. 6. 22:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Korod? Van kedved ismerkedni?
 3/6 anonim ***** válasza:
Én megismerkednék veled szívesen. :)
 4/6 anonim ***** válasza:
Menj egyedül.
2011. júl. 6. 22:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Ahogy az első hozzászóló mondta nem a külső a minden. Lehet hogy nekik olyan személyiségük van ami jobban vonzza a pasikat,próbálj te is személyiségileg fejlődni.
2011. júl. 6. 22:42
 6/6 A kérdező kommentje:
amúgy 15 éves vagyok, és én csak magamat adom...
2011. júl. 7. 10:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!