Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Mi a véleményetek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mi a véleményetek az érzékenyebb, bújósabb fiúkról?

Figyelt kérdés
2011. júl. 6. 22:25
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

reinkarnaci ma 22:29

Tökéletesen igazad van!

Én is beleestem párszor, mert érzékeny lelkű vagyok. Kihasználtak, tönkretettek. Lányok, miért kell ezt csinálni?

Miért pont velünk, mikor nem a mi fajtánk tesz tönkre titeket?

2011. júl. 6. 23:11
 22/29 A kérdező kommentje:
Lehet azért, mert a férfiak (már amelyik) testileg szereti kihasználni a nőket, ők meg szeretnek érzelmileg kihasználni minket...
2011. júl. 6. 23:13
 23/29 anonim ***** válasza:
Én nem akarok senkit se testileg sem érzelmileg kihasználni. Jószándékú, hűséges, bár kissé befelé forduló típus vagyok, megcsalástól sem kellene tartani. Mégis csak pótléknak, havernak vagyok jó, meg persze arra, hogy érzelmileg tönkretegyenek.
2011. júl. 6. 23:44
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Csak akkor szeretik őket, ha jól néznek ki.
2011. júl. 7. 08:09
 25/29 anonim ***** válasza:

Csak azok írnak ilyeneket, hogy "nem szeretnek, mert nem vagyok elég helyes", meg "csak kihasználnak, aztán eldobnak" meg hasonló depis szövegeket, akik egyszerűen nem képesek megtartani egy lányt (v. talán még barátnőjük sem volt). Ilyenkor könnyebb a másik nemet hibáztatni. Nekem is volt egy hasonló barátom, aki annyira rám tapadt, hogy szinte "megfojtott" a ragaszkodásával. Állandóan hívogatott, és társaságban nagyon furcsán viselkedett.. És mindent a családjához kötött, minden miattuk volt. Na szóval, nem minden a lányok hibája. És ugyanúgy a csajokat is kihasználják a pasik..csak fura, h itt most erről senki sem beszél! Rengetegszer hallottam már, h csak azért van a fiú a lánnyal, mert jó vele az ágyban.. Bár biztos, hogy ők nem az érzékenyebb, bújós srácok közé tartoztak. Én nem akarok megbántani senkit, csak felhívom a figyelmet arra, hogy egy kapcsolatban nemcsak a nő hibázhat!!

19/l

2011. júl. 7. 10:33
 26/29 anonim ***** válasza:

előzőnek

Nem csak a másik nem a hibás, de alapvető, hogy a nők választanak.

És mit választanak általában? A kikent, kifent gigolót, aki egyébként érzelmileg és emberileg egy nagy nulla. Aztán csodálkozik, hogy kihasználja érzelmileg, testileg, majd ha megunja akkor eldobja mint egy rongyot.

Tegnapi hozzászólásaimmal arra próbáltam rávilágítani, hogy vannak normális fiúk is, akikre nem jellemzőek a fentebb említettek. Csak esetleg nehezebb megtalálni őket, nem olyan "menők".

Ugyanis pont a rendes fiúk szívják meg a gigolók galádságai miatt kialakult női viselkedést.

2011. júl. 7. 12:40
 27/29 anonim ***** válasza:
"Ugyanis pont a rendes fiúk szívják meg a gigolók galádságai miatt kialakult női viselkedést." Ugyan ez átvihető a lányokra is: A rendes lányok szívják meg a "k*rvás-átverős-érzelmileg kihasználós" lányok miatt.
2011. júl. 7. 23:35
 28/29 anonim ***** válasza:

Pontosan így van.

Szeretném, ha már végre nem kellene megszívnom és találnék egy olyan lányt aki szintén örülne egy rendes srácnak. A rendes embereket mindig nagyítóval kell keresni...

2011. júl. 7. 23:39
 29/29 napietus ***** válasza:
hosszú távon fárasztana.
2011. júl. 8. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!