Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mi a véleményetek az érzékenyebb, bújósabb fiúkról?
Nem forognak most úgy a fogaskerekek, ahogy kellene.
Másrészt, melyik nem vagyok?
Gyerek - eltaláltad, nem.
Lány - eltaláltad, nem.
Érzékenyebb - az lehet.
Bújósabb - az nem igazán.
Ha úgy értetted, hogy a lányokat kicserélem gyerekekre, és magamra veszem a gyereket, ezáltal, felbuzdulva azon, hogy gyerek vagyok, és mint gyerek, írhatok véleményt, az úgy sem stimmel.
Ha pedig engem gyereknek tartasz, az sem biztos, hogy igaz.
Vagy esetleg arra gondoltál, hogy a gyerekek csinálnak olyat, amit én írtam, hogy tesznek az ilyen srácokkal?
Vagy lehet túlbonyolítottam?
Köszönöm a válaszát mindenkinek! Eddigi tapasztalataim szerint a lányok tényleg szeretik az ilyen fiúkat -kihasználni. Mármint érzelmileg. Nem egy csaj mondta nekem, hogy szeret, miközben együtt voltunk, erre pár hétre rá fontosabb volt neki a saját szabadsága.
Nem telepedtem rá egyikre se, a kapcsolat elején mindig én kerestem őt, aztán kicsit hagytam (volna) érvényesülni őt is. De a szabadsága fontos volt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!