Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar engem vagy mi lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dexy kérdése:

Nem akar engem vagy mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Van egy fiú akivel már régóta haverok vagyunk. Találkozunk, mesélünk a mindennapjainkról. Általában ő hív engem kávéra, sétálni.

Nálam valami kezd ki alakulni... Ha vele vagyok úgy érzem akarna valamit tőlem, de ha beszélni akarok vele erről nem mond semmi olyan ami utalna arra h akar engem. Annyit mond h ő semmi jónak az elrontója.

Csókolóztunk párszor, néha ölelget is. De a szavak hiányoznak nekem!! Soha nem mondta h érezne valamit... Soha nem kezdeményez ...

2011. júl. 5. 22:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Talán nem akarja tönkretenni a barátságot egy kapcsolat miatt,mivel a kapcsolat később tönkremehet és akkor az egész jó barátságnak is vége. Én viszont nem hiszem hogy erről lenne szó mert mint írtad már csókolóztatok és ölelget de nem beszél az érzelmeiről,viszont ha a barátságot féltené nem csókolt volna meg. Szerintem nem akar tőled komolyabbat csak "játszik" veled. Én mindenképp leülnék és komolyan beszélnék vele erről hogy akkor most ő mit is akar valójában,a te érzelmeidet nem muszáj elmondanod elég ha csak leülteted és próbálod kifaggatni.
2011. júl. 5. 22:20
 2/2 A kérdező kommentje:
Épp ebben a pillanatban dumáltam vele skype-on. Nem akar komoly kapcsolatit... hát én meghülyülök.....
2011. júl. 5. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!