Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek a párjuk "kocka"! Hogy viselitek el, hogy nem ti vagytok az elsők, hanem a játék? Nem sérti ez az önérzeteteket?
Figyelt kérdés
Mert az enyémet nagyon. Zavar hogy ahelyett hogy beszélne velem, játszik. Ti hogy bírjátok ezt? Mennyit játszik a párotok? Min? Kort is kérek. Köszönöm:)2011. júl. 5. 19:59
31/36 anonim válasza:
Metinnel és a Wow-al jó lesz vigyázni,a Metin2 tönkre tette pár ismerősöm kapcsolatát, meg az enyémet is, nem véletlenül álltam le vele
18/L
32/36 anonim válasza:
Nálunk is pont ez most a vita tárgya... Én 19 vagyok, ő 20. Ő counter strike.-vel játszik, nem mondanám, hogy naponta órákat ül a gép előtt, de borzasztóan idegesít, hogy hazajön a munkából, éppen köszön, eszik, fürdik, és játszik, aztán tvvel elalszik.Rám meg ugye alig van idő. Tudom, hogy kell neki a kikapcsolodás, de egyszerűen nem bírom..mert ha valami értelmeset nézne a neten...
33/36 anonim válasza:
00:28
nem a metin2 tette tönkre a kapcsolatodat, hanem te :)
34/36 anonim válasza:
Azon a játékon ismerkedett meg a srác egy csajjal, én meg jóhogy féltékeny voltam mert elég szép a lány, utána meg telefonon is beszélgettek nem egyszer, és erről én nem tehetek én még az elején mondtam volt pasimnak hogy jó lesz ha lekoccol a csajról mert kezd elegem lenni, nem én tettem tönkre, hanem a játékosok, többség azért van fenn, mert azt hiszik hogy az egy társkereső erről ennyit
35/36 anonim válasza:
akkor meg bárhol máshol megismerkedhetett volna a csajjal, de mindegy. könnyű mindent a játékra fogni
36/36 anonim válasza:
Teljesen más játékon, teljesen más érzéseket vált ki az emberből, tudom én is ott ismerkedtem meg egy fiúval, ezt az érti aki benne van ennyit tudok mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!