Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akiknek a párjuk "kocka"! Hogy viselitek el, hogy nem ti vagytok az elsők, hanem a játék? Nem sérti ez az önérzeteteket?

Figyelt kérdés
Mert az enyémet nagyon. Zavar hogy ahelyett hogy beszélne velem, játszik. Ti hogy bírjátok ezt? Mennyit játszik a párotok? Min? Kort is kérek. Köszönöm:)
2011. júl. 5. 19:59
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Metinnel és a Wow-al jó lesz vigyázni,a Metin2 tönkre tette pár ismerősöm kapcsolatát, meg az enyémet is, nem véletlenül álltam le vele

18/L

2011. júl. 8. 00:28
 32/36 anonim ***** válasza:
Nálunk is pont ez most a vita tárgya... Én 19 vagyok, ő 20. Ő counter strike.-vel játszik, nem mondanám, hogy naponta órákat ül a gép előtt, de borzasztóan idegesít, hogy hazajön a munkából, éppen köszön, eszik, fürdik, és játszik, aztán tvvel elalszik.Rám meg ugye alig van idő. Tudom, hogy kell neki a kikapcsolodás, de egyszerűen nem bírom..mert ha valami értelmeset nézne a neten...
2011. júl. 8. 06:32
 33/36 anonim ***** válasza:

00:28

nem a metin2 tette tönkre a kapcsolatodat, hanem te :)

2011. júl. 8. 13:18
 34/36 anonim ***** válasza:
Azon a játékon ismerkedett meg a srác egy csajjal, én meg jóhogy féltékeny voltam mert elég szép a lány, utána meg telefonon is beszélgettek nem egyszer, és erről én nem tehetek én még az elején mondtam volt pasimnak hogy jó lesz ha lekoccol a csajról mert kezd elegem lenni, nem én tettem tönkre, hanem a játékosok, többség azért van fenn, mert azt hiszik hogy az egy társkereső erről ennyit
2011. júl. 8. 13:22
 35/36 anonim ***** válasza:
akkor meg bárhol máshol megismerkedhetett volna a csajjal, de mindegy. könnyű mindent a játékra fogni
2011. júl. 8. 13:48
 36/36 anonim ***** válasza:
Teljesen más játékon, teljesen más érzéseket vált ki az emberből, tudom én is ott ismerkedtem meg egy fiúval, ezt az érti aki benne van ennyit tudok mondani
2011. júl. 8. 13:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!