Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok akiknek a párjuk "kocka"! Hogy viselitek el, hogy nem ti vagytok az elsők, hanem a játék? Nem sérti ez az önérzeteteket?

Figyelt kérdés
Mert az enyémet nagyon. Zavar hogy ahelyett hogy beszélne velem, játszik. Ti hogy bírjátok ezt? Mennyit játszik a párotok? Min? Kort is kérek. Köszönöm:)
2011. júl. 5. 19:59
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Én is próbáltam megkedvelni, de ezek a számítógépes játékok nem az én világom sajnos.
2011. júl. 7. 21:07
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az egész tavalyi nyaram úgy telt el h csak ültem a barátom szobájában a tv előtt mert ő játszott azokkal a szarokkal .. akármit csináltam semmi rám se bagózott .. hozzáteszem h csak azért h vele lehessek 6 órát utaztam .. anyukája mindig rászólt h foglalkozzon velem mert bánni fogj ha nem leszek ott :S de sose hallgatott se rá se rám ez rá is ment a kapcsolatunkra :( az egész nyaramat a Balcsi mellett töltöttem és összesen 1* voltam lent a parton :'D Ha tudtam volna hogy ilyen tuti nem jövök össze vele .. mindig azt mondogatta h ő sose tudna játszani ha én ott lennék mellette ja észrevettem ..XD
2011. júl. 7. 21:32
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Belevágod a vésőt meg a kalapácsot a fejébe,nézd meg a kockából átmegy oválisra....
2011. júl. 7. 21:45
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nyomja?
2011. júl. 7. 21:56
 25/36 anonim ***** válasza:

ez egy idióta.

és amúgy nem azzal van a baj ha valaki 1-2 órát játszik, én is szoktam de persze mértékkel, és nem úgy, hogy közben itt van a barátom. meg amikor nála vagyok akkor is valamikor ketten játszunk, nincs ebben semmi rossz, de pl. amikor egyik volt barátomhoz átmentem és egész este azt néztem hogy cs-zik... na az szar volt. sőt, volt, hogy még a haverjai is átjöttek és akkor többen játszottak én meg így ott ültem és ennyi. nagyon jó volt.

lehet játszani persze, de ne akkor amikor épp ott van a barát/barátnő..

(Amúgy meg nem a wowot kell utálni hanem azt, aki függővé válik...)

17/L

2011. júl. 7. 21:57
 26/36 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de a barátod úgy igazán szeretne, akkor letenné azt a szerencsétlen játékot VÉGLEG és veled foglalkozna! Jó én is szoktam játszani, sőt a wow-ot is próbáltam de én egyszerűen immunis vagyok rá, ezért hagyom is a pcsába. Jelenleg a MoH-val játszok úgy nagyon(max fél óra:D). Ha lenne barátnőm nekem Ő lenne az első, lehet hogy ez most papucsságnak hangzik de ha én szeretem a barátnőmet akkor nekem mindenek előtt Ő az első és Őt akarom boldoggá tenni nem pedig magamat egy nyomorult játékkal amivel később is lehet játszani! Dióhéjban, ha szeretne a barátod akkor nem játszana akkor amikor vele vagy, ennyi :). 18/F
2011. júl. 7. 22:03
 27/36 anonim ***** válasza:
ÉLJEN A WoW a legfaszább játék!!!444négynégy
2011. júl. 7. 22:22
 28/36 anonim ***** válasza:

Na hogy másik megoldást is hallj:

Nekünk ugyanez volt a pasim egy hülye kocka, imád játszani, és az fontos és napi x óra adag az muszáj különben duzzog...

Én agyf*szt kaptam, hogy miért nem akkor játszik, ha nem vagyok ott, mint kiderült igazából mást se csináld, edz, dolgozik, játszik... néha én erőltettem, hogy egyáltalán aznap egyen valamit. Szóval így gáz volt.

Én megegyeztem vele, mivel sokszor talizunk a héten, hogy tőlem kockulhat, de előtte kötelező adaggal foglalkozzon velem, aztán esténként amikor fáradt vagyok és ilyesmi, nyugodtan gépezhet, én tévéztem, olvastam, saját laptopon játszottam, ilyesmi... Először mondjuk rossz volt, hogy sokszor aludtam el egyedül, de később megszoktam, hogy csak később bújik be hozzám. Én kibékültem ezzel a verzióval mert így velem is foglalkozik, meg ő is játszhat. Próbálj meg te is valami kompromisszumot kötni.

20L

2011. júl. 7. 22:33
 29/36 anonim ***** válasza:
62%
a wow az élet !!4444!!négynégy
2011. júl. 7. 22:41
 30/36 anonim ***** válasza:

Tippek:

1. Kezdj el teis 1 karit, s játsz vele, akkor együtt lesztek. :D

2. Menj fel TS-re beszélni vele.

3. Beszéld meg vele ezt a dolgot.

2011. júl. 7. 23:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!