Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek a párjuk "kocka"! Hogy viselitek el, hogy nem ti vagytok az elsők, hanem a játék? Nem sérti ez az önérzeteteket?
ez egy idióta.
és amúgy nem azzal van a baj ha valaki 1-2 órát játszik, én is szoktam de persze mértékkel, és nem úgy, hogy közben itt van a barátom. meg amikor nála vagyok akkor is valamikor ketten játszunk, nincs ebben semmi rossz, de pl. amikor egyik volt barátomhoz átmentem és egész este azt néztem hogy cs-zik... na az szar volt. sőt, volt, hogy még a haverjai is átjöttek és akkor többen játszottak én meg így ott ültem és ennyi. nagyon jó volt.
lehet játszani persze, de ne akkor amikor épp ott van a barát/barátnő..
(Amúgy meg nem a wowot kell utálni hanem azt, aki függővé válik...)
17/L
Na hogy másik megoldást is hallj:
Nekünk ugyanez volt a pasim egy hülye kocka, imád játszani, és az fontos és napi x óra adag az muszáj különben duzzog...
Én agyf*szt kaptam, hogy miért nem akkor játszik, ha nem vagyok ott, mint kiderült igazából mást se csináld, edz, dolgozik, játszik... néha én erőltettem, hogy egyáltalán aznap egyen valamit. Szóval így gáz volt.
Én megegyeztem vele, mivel sokszor talizunk a héten, hogy tőlem kockulhat, de előtte kötelező adaggal foglalkozzon velem, aztán esténként amikor fáradt vagyok és ilyesmi, nyugodtan gépezhet, én tévéztem, olvastam, saját laptopon játszottam, ilyesmi... Először mondjuk rossz volt, hogy sokszor aludtam el egyedül, de később megszoktam, hogy csak később bújik be hozzám. Én kibékültem ezzel a verzióval mert így velem is foglalkozik, meg ő is játszhat. Próbálj meg te is valami kompromisszumot kötni.
20L
Tippek:
1. Kezdj el teis 1 karit, s játsz vele, akkor együtt lesztek. :D
2. Menj fel TS-re beszélni vele.
3. Beszéld meg vele ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!