Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok akiknek a párjuk "kocka"! Hogy viselitek el, hogy nem ti vagytok az elsők, hanem a játék? Nem sérti ez az önérzeteteket?
wow ugye? GYÜLÖLÖM!!!! :S
az én barátom is most állt rá... két éve járunk, eddig mindig együtt voltunk amikor csak tudtunk (elég sokat mert egy városban lakunk) erre most hogy itt a nyár ráállt a wowra (3 év után ismét)... (Y) szuper ... aztmondja irigykedek mert ő le tudja foglalni magát én pedig nem. hát bebizonyitottam az ellentettjét, elkezdtem ujra lógni a haverokkal sokat... lesz ami lesz :\
sztem a barátod egyszerűen hülye:D már bocs...én is gamelek(bár nem sokat)...de nincs csajom és 16 vok:P Helyébe örülnék h van vkim és mennék a csajom után non-stop:d
Próbáld megbeszélni vele (finoman mert a kockák érzékenyek ha ezzel csesztetik őket). Ha mindenkötél szakad akkor küldj vírust a gépére és biztos nem kokcul többet:D
Ha az ember együtt él valakivel akkor sem kell egész nap a másiknak a gép előtt ülnie.
Én ugyan ebben a cipőben jártam, amíg nem laktunk együtt és csak találkozgattunk akkor is a gép előtt ült órákat és mikor össze költöztünk is ott ült a gép előtt órákat.
Hiába voltunk egy szobában magányosnak éreztem magam.
Én szakítottam Vele és rá egy hónapra rádöbbent hogy mekkora hülye volt hogy ezt csinálta, ennek már egy éve és még mindig könyörög!
Szerintem ne várj a csodára, kutyából nem lesz szalonna!
Most élj, ne pedig később bánkódj más miatt!!!!
Most jobb lenne, ha elmenne zülleni és csajozni? Különben is miért akartok elsők lenni? Egy kapcsolatban mindig a férfi az első. Hogy mit szeretne, mitől érzi jól magát és csak utána jöhet a barátnő, mert különben az illető egy papucs.
Akkor ebben az esetben ő az első, a játék a második, te pedig a harmadik. Törődj bele, vagy keress valakit, aki éjjel-nappal rajtad lóg és semmi élete sincs.
Ha nekem lenne barátnőm tuti megbecsülném.
21/F
Ha barátnőm lenne (jelenleg nincs ) tuti nem otthon hallnék meg a gép előtt hanem lesném minden percbe a kívánságait! Ha ennyire leszar, próbálj meg vele beszélni hogy neked ez nem esik jól meg ilyenek!
16/F Koocka srác ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!