Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Voltatok ugy, hogy minden baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltatok ugy, hogy minden baj volt? ("ha volt sapkaja a parotoknak, ha nem")

Figyelt kérdés

En ma pontosan igy voltam...nemtudom mi utott belem. MAsfel eve vagyunk egyutt egyebkent.

Ma barmit szolt a parom ha igen-t, ha nem-et, ha jot, ha rosszat mindenbe bele tudtam kotni. A vege az lett, hogy kitort belolem a siras, es zokogtam mint egy majom:( O meg nem ertette, hogy mi bajom. Oszinten en sem tudom...annyi stressz van mostanaban, vagy mar nem tudom.

Hogy keruljem el, alljam meg, hogy allandoan ne szoljak be? Azt mondta nem haragszik, de akkor is, ez nem jo neki...

2009. márc. 28. 20:51
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezzel segítek,leírom az én szemszögemből...:)

Velem is fordult már elő (9 hónapja vagyunk együtt) és bevallom őszintén nem egyszer,hogy nem "érdekelt" különösen mi van vele,egyszerűen bántott minden.Családi gondok,suli és ez felgyűlt.De Ő nem haragudott meg,majd egyszer kitört belőlem,9 hónap alatt először a sírás,hozzábújtam és mondta,hogy semmi baj.Annyira csodálom,hogy ilyen megértő.

2009. márc. 28. 21:01
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
szerintem ez kezdödö depi. énis voltammár ennél rosszabb helyzetben. egy-két 0,25-ös xanax ilyenkor segít. de nemszabad túlzásba esni.
2009. márc. 28. 21:17
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezzel így nem nagyon van gond, mert legalább belátod, hogy igazából nem a pároddal van a gond. Sokan erre sem képesek sajnos. Ha ilyen vagy, akkor hamar észreveszi a másik is azért, hogy igazából nem vele van a gond. Ilyenkor egy ölelésre odabújni nagyon jó lehet. Te sem várod meg, hogy már sírj, és úgy bújsz oda, és neki sem kell végighallgatnia minden beszólást, plusz azt is érzi, hogy szereted.
2009. márc. 28. 21:19
 4/10 A kérdező kommentje:

:) koszi

igaz, es tudja hogy nem vele van a baj, mert mindig elmondom ha odamondtam, vagy kifutott a szamon valami, hogy igazabol nem haragszom ra, es nincs vele gondom...nyugos vagyok, faradt, egyszeruen nem tudom kipihenni magam rendesen, erettsegizek, fejem folott csapnak ossze a hullamok...:(

2009. márc. 28. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Jú, ez érdekes, mert mi is másfél éve vagyunk együtt, és én is néha bele szoktam kötni a barátomba, pedig nem akarok, egyszerűen csak kicsúszik...

Bár a barátom nagyon türelmes, mégis előfordul h neki sincs az a "hűdejó" kedve, és ha akkor nekem sincs, akkor így egyszerre elég rossz, mert jól összeveszünk.. Persze, aztán összebújás, békülés, de engem is nagyon szokott zavarni.

Egyébként nálunk az a legrosszabb, h mikor megvan a havim, akkor valamiért ingerült leszek, és ezt a barátomnak havonta 1héten át el kell tűrnie... :D

Szóval a te barátod még örülhet h a vizsgaidőszak után megnyugszol. Amúgy én azt ajánlom, hogy vegyél egy forró fürdőt, kapcsolj ki egy félórára - se sms, se tanulás, se család ne jusson eszedbe. Csak magadra figyelj, és teljes mértékben zárj ki MINDENT a fejedből.

Nekem bejött.

17/L

2009. márc. 28. 22:14
 6/10 anonim ***** válasza:

Remélem, múló állapot, mert én is ebben a cipőben járok, és nem ismerek magamra... Mint ha direkt a hibákat keresném benne... Jajj, csak addig ne jussak el, h listázzam a + meg a - oldalait... :S

De ő még nem is szól érte, ha szóvá teszek vmit, betudja annak, h most nagy rajtam a nyomás, és ingerültebb vagyok...

De tényleg csak ennyi lenne?

2009. márc. 28. 23:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezt hívják fáradtságnak. Csak te is legyél vele ilyen megértő, ha neki lesz ilyen napja! (mert mindenkinek szokott lenni) Az érettségi miatt meg ne aggódj, életed legkönnyebb vizsgája lesz, semmi értelme izgulni miatta. Főleg ilyen korán. :D
2009. márc. 28. 23:47
 8/10 A kérdező kommentje:

:D jaj koszi a megnyugtato valaszokat. lejar az erettsegi semmi nem fog erdekelni...csak mar jarna le:P

remelem koztetek is rendbe jon minden, vaklaszadok:)

hat en is feltettem a kerdest, hogy vajon csak ennyi a baj?

2009. márc. 29. 10:10
 9/10 anonim ***** válasza:
mi lassan 7 éve vagyunk együtt,ma annyira kiakadtam.(egy kis apróságon).a fotelba hagytam a pulcsim ami egyszer volt rajtam,erre ma mostam,és a szennyesbe volt az a pulcsim,mert ő nem tudta,hogy az tiszta(hozzáteszem öblítőillata volt),na mindegy,én ezen ugy kiakadtam,csapkodtam meg minden.nem tudom mi ütött belém,de tiszta feszült vagyok.lehet az időjárás,vagy nemtudom.
2009. márc. 29. 13:33
 10/10 A kérdező kommentje:

vannak hasonlok nalunk is...:)

szerencsere kiheverjuk, ok meg elviselik:P

:)

2009. márc. 29. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!