Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most, már 27 évesen, miért nem vágyom komoly kapcsolatra?
Lehet kicsit elcsépeltnek, esetleg debilnek hangzik a fenti kérdés, de tényleg ez foglalkoztat, így 27 évesen.
Mostanra már a többedik fél-másfél éves kapcsolatomon vagyok túl (nem beszélve a jó pár kalandról), és minden kapcsolatnak van egy olyan pontja, amikor megrettenek, hogy úr isten, mi lesz most, hogyan tovább? A nő többet akar... gyűrű, eljegyzés, összeköltözés, stb. Hozzá kell tennem, h már többször éltem pár hónapon keresztül élettársi kapcsolatban. De a vége mindig az lett, hogy úgy éreztem, nem kapok levegőt, megfojt az összezártság, megfulladok. Így kénytelen-kelletlen mindig dobtam is a csajt. A legtöbb esetben nem a lányokkal volt a gond, mert jól néztek ki, viszonylag odaadóak is voltak, csak mindig egyre jobban zavart az elkötelezettség, a törődés kényszere, a "gyerekveszély", az anyagiak, vagyis a független kassza megingása.
Pedig még csak azt sem mondhatom, h sülve-főve együtt voltunk, mert én este 7-8-ig dolgozom, utána konditerem, majd 10 körül hazaérek, és volt kb. 2 óránk az aktuális párommal, majd hajnalban kelés. A hétvége persze közös volt.
Szerintetek "gáz", h ennyi idősen brutál módon félek egy komoly kapcsolattól, az elköteleződéstől? Ha beletekintek a jövőbe, akkor is azt látom, h nem szeretném lekötni magam, ha úgy akarom, akkor mindig felcsíphessek egy fiatal csajszit.
Ha ez megnyugtat én 24 éves nő vagyok és ugyan így gondolkodom! Kell a szabadság, a tér, a külön program, a csajos esték az esti aerobik, hogy magammal foglalkozzak ne pedig a gyermekeimmel...
Lehet, hogy idővel változni fogok és lesz családom, de lehet hogy nem és ilyen maradok.
Ha egyszer nem vágyom családra, férjre akkor felesleges ezeket a konvenciókat magamra eröltetnem.
Legalább is én így gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!