Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban hány év az a maximum korkülönbség, amelyet elfogadhatónak gondolsz? Mennyi akkor, ha a férfi az idősebb, mennyi akkor, ha a nő az idősebb?
Figyelt kérdés
Mi az, amire azt mondod: Mennyi? XY? Na ez már gáz....
Esetleg te is a "Szerelemben nem számít a kor" elv szerint gondolkodsz?
2011. júl. 4. 19:55
21/22 anonim válasza:
Anyám 9 évvel idősebb apámnál, az én pasim 13 évvel idősebb nálam. Szerintem max 15 év oké
22/22 anonim válasza:
A világban (bár nem néztem statisztikát) de gondolom hogy a legnagyobb százalékban egymáshoz hasonló korúak a párok. mégis jóval kevesebb a boldog pár, mint a boldogtalan. Ezzel persze nem azt mondom, hogy a nagy korkülönbség a jó, de legalább akkora esélyük van mintha azonos korúak lennének.. magyarul nem a kor számít! magasság, súlykülönbség, mégkevésbé! ..más kérdés hogy főleg itthon tele vagyunk irigy boldogtalan emberekkel, akik "minden erejükkel" azon lesznek, hogy a "földbe döngöljenek" emiatt(azért mert ők gyávák voltak boldognak lenni és ezért utálni fognak sokan) de akik elég erősek, azok le tudják ezt sz@rni. úgyhogy hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!