Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év korkülönbség a határ? Pl ha 16 vagy akkor hány évessel járnál maximum?
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 12:30
2/20 anonim válasza:
4,maximum 5 év ami belefér,de a szüleim részéről tuti,hogy már a 3-4év is necces lenne...
15/L
3/20 anonim válasza:
14évessel max.
Csak a rendőrök meg ne tudják.
38F
4/20 anonim válasza:
Én 16 vagyok, mostani barátom pedig 21. de volt már 25 re is pl. nekem nem a kor számitt a szerelemben.
5/20 anonim válasza:
17 és fél vagyok, 14->36ig járnék :D Barátnőm 19éves.
7/20 anonim válasza:
Max 14! Ilyen idősen még sokat számit a korkülömbség és még a 13-14 évesek is hisztisek eléggé
8/20 anonim válasza:
Egyik haverom apja 53 éves volt, amikor elvette a feleségét. A csaj 17 volt. Mai napig együtt vannak. A fiúk most 40 és szintén egy 17 évessel jár. Persze kortalanok. 25 évesen is lehet vén valaki. Külsőre is.
9/20 anonim válasza:
Nem az a lényeg, hogy mitől vagy "menő", vagy mit tiltanak a szüleid. De most őszintén, mi közös témája van egy 14 éves lánynak, meg egy huszon akárhány éves pasinak például?
10/20 anonim válasza:
én 16 vagyok...
max 26-7-8 körül lenne.
eddig a legidösebb 18 volt :DD
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!