Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év korkülönbség a határ? Pl ha 16 vagy akkor hány évessel járnál maximum?
Figyelt kérdés
2010. máj. 4. 12:30
11/20 anonim válasza:
15:22
Tudsz róla, hogy ezért le is csukhatják a 26-7-8 éves barátodat? :)
13/20 anonim válasza:
Ne haragudjatok h beleszólok de miért csukhatnák le? :DD
15/20 anonim válasza:
21-22. Szerintem a nagy korkülönbségű párkapcsolatoknál (főleg az ilyen 17 éves egyik fél 50 éves másik fél kategóriánál) tuti valami gáz van mindkét emberkével... és szerintem a társadalom is elítéli. Az más, ha később aztán a 45 éves pasi egy 30 éves nőt fog ki.
16/20 anonim válasza:
Ne feledjétek azért hogy idősebb korban az évek közti különbség redukálódik.Pl egy 14 és egy 20 éves közt sokkal nagyobb a különbség minden kategóriát tekintve mint 20 és 26 éves közt hiába 6év a differencia itt is ott is.20év fölött igazából néhány év ide vagy oda egyáltalán nem oszt nem szoroz.Nagyot szoktam nézni mikor pl egy 17éves csaj kifejti hogy 22éves pasi még oké de 23már túl öreg brrr.....Hány ősz hajszállal van több egy 23évesnek mint egy 22esztendősnek?!?
17/20 anonim válasza:
25F vagyok, nekem semmi kifogásom nem lenne egy 16 évessel szemben azon kívűl h nem nagyon lenne témánk. :D
18-tól fölfele már jó lenne. :D
Egyébként hány éves legyen egy 16 éves lány barátja max?
20-fölöttivel már problémás lenne.
Többek közt azért mert sokan irigykednének a srácra. :D
18/20 anonim válasza:
ez attol függ fiú vagy e vagy lány
a mai lányok egyre idősebb pasikra buknak...
19/20 anonim válasza:
Én 20L vagyok,és nekem max +7-8 év lenne az, amit még úgy normálisnak tartanék. Annál idősebbekkel szerintem már kicsit furcsa lenne. De a mostani barátom csak 3 évvel idősebb, de szerintem meg sem látszik.
20/20 anonim válasza:
15 vagyok, baratom nemreg lett 19. Ez szerintem a max.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!