Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy kapcsolatban hány év az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kapcsolatban hány év az a maximum korkülönbség, amelyet elfogadhatónak gondolsz? Mennyi akkor, ha a férfi az idősebb, mennyi akkor, ha a nő az idősebb?

Figyelt kérdés

Mi az, amire azt mondod: Mennyi? XY? Na ez már gáz....

Esetleg te is a "Szerelemben nem számít a kor" elv szerint gondolkodsz?

2011. júl. 4. 19:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Számomra a max. 8 a férfi javára vagy max. 4 a nő javára. Igaz a volt férjemmel köztünk 13 év volt, és 8 évig ez nem számított. :)29N
2011. júl. 4. 20:19
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt egy 8 évvel idősebb párom, de az a kapcsolat csak arról győzött meg, hogy az érett, megbízható férfi már 20 évesen is az, a link alak pedig örök életére az marad..
2011. júl. 4. 20:21
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 12 évvel idősebb pasim volt, jól megvoltunk :). Nem a kor miatt szakítottunk, más volt ami nem jött be (2 és fél évig voltunk együtt). Számomra lényeg, hogy ne legyen sokkal fiatalabb (2-3 év), idősebb pedig lehet ugy max 5-6 év. De amugy ugyanezt gondoltam, hogy max 5-6 év, amikor az exemmel jöttem össze, aztán meg a korával nem is volt egyáltalán bajom, nem zavart. Pedig én 18 voltam, ő meg 30. Nálam leginkább az számít, hogy meglegyen az a plusz, ami megfog benne. Leginkább a zenészek, művészek jönnek be, van valami hihetetlen kisugárzásuk (pl Johnny Depp, Ville Valo, Josh Groban, etc)! De ha épp akarok maximumot mondani, az olyan 20 év lenne.
2011. júl. 4. 21:10
 14/22 anonim ***** válasza:
88%

Hááát nekem a legtöbb 10 év volt. Egyszerűen nem működött. 4 évig voltunk együtt. Fiatal csitri 16 voltam amikor összejöttünk. Aztán felnőttem és rájöttem, hogy csak aranykalitkába szánt mutogatnivaló csirke vagyok. Gyorsan le is fújtam az esküvőt :)

Volt 7 évvel idősebb is. Az sem volt jó. Mindig mert ő idősebb, tapasztaltabb, jobban tudja.

A férjem 7 hónappal idősebb és tök jó. :D Egy generáció vagyunk, közös az érdeklődésünk, hasonlóan gondolkodunk. Pont a korunkból adódóan nincsenek gondjaink. A születésnapjaink úgy vannak, hogy ő elhúz év elején én meg utolérem év vége felé :) mindig ezt mondjuk.

Tehát nálam a határ max 1-2 év :) Bár van egypár ajtócsapkodást megérő sztár pasi aki esetében tennék kivételt :D :P mint ahogy szerintem sokunknál.

2011. júl. 4. 21:50
 15/22 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok...javaslom J.Depp-et klónozásra :D természetesen felnőtt méretben
2011. júl. 4. 21:53
 16/22 anonim ***** válasza:

max 15 viszont ez attól is függ, hogy éppen ki hány éves

ha a nő idősebb akkor max 2-3 év

2011. júl. 4. 21:58
 17/22 anonim ***** válasza:
Jól van, látom a Johnny Depp-es ötletem bejött :D
2011. júl. 4. 22:03
 18/22 anonim ***** válasza:
45%
Engem zavart volna, ha a valasztott ferfi fiatalabb lett volna nalam, szoval azt nem tudnam elfogadni. 1 napot sem. Ferfiben kb. 20 evvel idosebbet is el tudok kepzelni. Az nem lett volna akadaly. A ferjem 6 evvel idosebb nalam es ezt nagyon idealisnak tartom.
2011. júl. 4. 22:21
 19/22 anonim ***** válasza:
49%
lassan 3éve vagyok együtt a párommal aki jóval idősebb nálam... és Nem! nem pénzes pasi.. de imádjuk egymást! és ha én vele vagyok boldog, akkor nem fog érdekelni a kor...
2011. júl. 4. 23:10
 20/22 anonim ***** válasza:

Én most 18 éves leszek. Nálam a maximum a 32.

Azaz 14 év korkülönbség férfi javára.

Nálam fiatalabb legyen kizárt.

2011. júl. 5. 02:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!