Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebbe a ruhába szeretnék menni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebbe a ruhába szeretnék menni hétvégén hajógyárira. Szerintetek beengednének? A pasimmal mennék, ő elmúlt 18. KÉP én 16 vagyok

Figyelt kérdés

[link]

plusz hozzá fekete magassarkú :D

bocsi hogy ide irom, de ezt nézik a legtöbben :P

2011. júl. 4. 18:36
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Tetszenek a válaszok:D
2011. júl. 4. 20:41
 22/26 A kérdező kommentje:
utolsó: ennek örülök :D:D:D
2011. júl. 4. 20:55
 23/26 anonim ***** válasza:

Még hogy ruha alapján nem lehet megítélni az embert...nos ez sok esetben nem igaz,mert egy normális,konszolidált lány tuti,hogy nem vesz fel olyan ruhát,amiből kint van mindene. Az ilyen ruhák az út szélére valóak és az,hogy Te 16 évesen ilyenben akarsz mutatkozni,az elég sok mindent elárul rólad. Engem 19 évesen is tuti,hogy felképelne anyám,ha így akarnék utcára menni,de a barátomnak is lenne hozzám egy-két keresetlen szava,az biztos.

Egyébként személyi alapján megy a dolog,úgyhogy nem hiszem,hogy beengednek.

2011. júl. 4. 21:27
 24/26 A kérdező kommentje:
nincs facekontroll? :D
2011. júl. 4. 21:31
 25/26 anonim ***** válasza:
56%

16 évesen neked semmi keresnivalód a hajógyári szórakozóhelyein, de még a 18 éves kispasidnak se nagyon. Tessék Morrisonsba menni, ott is lehet villantani.

25 N

2011. júl. 4. 21:57
 26/26 anonim ***** válasza:
Hajógyárira tuti nem. Barátnőmet minden alkalommal "kidobják". Pedig komolyan mondom, hogy gyönyörű.
2011. júl. 5. 02:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!