Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebbe a ruhába szeretnék menni hétvégén hajógyárira. Szerintetek beengednének? A pasimmal mennék, ő elmúlt 18. KÉP én 16 vagyok
Figyelt kérdés
plusz hozzá fekete magassarkú :D
bocsi hogy ide irom, de ezt nézik a legtöbben :P
2011. júl. 4. 18:36
11/26 anonim válasza:
Hát, én se a pasid, se az anyukád helyében nem engedném, hogy ebben emberek közé menj. De egyébként eddigi tapasztalatom szerint a lányoktól a legtöbb ismertebb szórakozóhelyen elkérik a személyit. Még tőlem is, pedig 23 vagyok, és ki is nézek annyinak (ugyanennyi idős barátomtól nem kérték).
12/26 Smartguy86 válasza:
Hát igen, 16 évesen, akármilyen önérzetes egoista csitri valaki, nem való még az éjszakába menni, főleg ingyen-ribancnak öltözve nem. Én a barátod helyében sem engedném, de hát tudjuk, milyen "férfiakkal" szoktak ilyen szerkós hölgyikéket látni...
13/26 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, akármilyen válaszokat is adtatok :D a pasim szerint szexi a ruha, ugyhogy attól nem félek hogy neki nem tetszene :D a szüleim, meg nyaralnak, és ők már látták a ruhát... (mondjuk azt mondtam nekik hogy veszek alá egy toppot, meg egy nacit...)
2011. júl. 4. 19:09
14/26 A kérdező kommentje:
és amugy egyáltalán nem vagyok csitri, se r*banc.. ruha alapján nem lehet megítélni az embert...
2011. júl. 4. 19:10
15/26 Smartguy86 válasza:
Milyen jó fejek a szüleid, hogy otthon hagytak :D
16/26 Smartguy86 válasza:
Ez a ruha magamutogató. Szerintem ez elég egyértelmű, és nem kell hozzá ismerni valakit, hogy sejthető legyen, az illető egoista és exhibicionista hajlamú...
17/26 .Daniel. válasza:
Már hogyne mondanám meg hogy p*csa vagy-e vagy sem. Ehhez nem kell okosnak lenni. A másik meg oké hogy húszan elmondják hogy k*rva vagy és igazuk van persze de tudom hogy ettől te még meg magyarázod magadnak miért is nem vagy k*rva :) Feleslegesen írunk ide. Ja még valami: Ha igazán bátor kis partycsajocska vagy menj el a barátod nélkül egyedül. :D az vicces
18/26 Smartguy86 válasza:
Szerintem egy magára valamit is adó férfi nem kezd ilyen díszpintyekkel. Az ilyen csajokat csak fektetni szokták, aztán amikor nem számít rá, akkor megy a levesbe... kérdezőnek is ez lesz a sorsa. Olyan vagy, mint egy sportkocsi: gyors meg fasza egyszer-egyszer, csak hétköznapi használatra alkalmatlan. Ezek vagytok ti, kirakat tárgyak. És nem a férfiak tesznek ilyenné, nem ám. Te alacsonyítod le magadat azzal, hogy ilyen göncöket aggatsz magadra, mintha ez emelne valamit is a színvonaladon. Pedig nem emel, épp ellenkezőleg...
25/F voltam, boldog párkapcsolatban
19/26 A kérdező kommentje:
már miért lenne vicces hogy nélküle mennék bulizni? azért megyek vele, mert szeretem...
2011. júl. 4. 19:36
20/26 anonim válasza:
ilyen k_urvásan biztos beengednek :DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!