Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék menni Bed beachre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék menni Bed beachre partyzni, de csak 17 vok. Beengednének?

Figyelt kérdés

A hirdető plakáton ki van írva: 18+ | face control |

ja és a személyim még nincs meg mert nem volt még időm elmenni csináltatni:D a diákom meg már lejárt.... xD

Többen mondták már, hogy a fiatalabbak közül is vannak ott.

2009. máj. 7. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
szija! ha szenélyid nincs kizárt! diákot nem fogadnak el csak személyit és ha azt mondod otthon hagytad akkor sem engednek be! én rio de cafe-ba akartam menni, de nem engedtek be aztmondták hogy az alsó korhatár 17! szóval lehet 17-el beengednek bed-be. de ha nincs személyit semmiképp.... jah amugy ha lehet kérdd kölvcsön egy 18 éves lány ismerősöd személyijét:) akkor biztos a siker:) remélem beengednek! jó bulizást!
2009. máj. 7. 16:22
 2/9 anonim ***** válasza:
33%
megérdemelnéd h beengedjenek és valaki jól szétkúrjon.... 3év alatt ilett volna személyit csináltatni
2009. máj. 7. 16:47
 3/9 anonim válasza:
9%
1et értek az elöttem levővel, kérj kölcsön valakitől személyit aki elmúlott 18 és hasonlít is rád valamennyire. Én is 17 vagyok és mindig így megyek bulizni olyan helyre ahol 18 az alsó korhatár :) nekem mindig bejön, tuti neked is befog :)
2009. máj. 7. 16:49
 4/9 anonim válasza:
9%
őőőő :D a 3. vagyok és az első válaszadóval értek egyet... azért nem kellene így beszólni másnak... a kérdésre nem válaszolsz akkor inkább ne írnál semmit :S mindenkinek van véleménye, de nem az volt a kérdés...
2009. máj. 7. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Miért adtok neki olyan tanácsokat, hogy kérjen mástól kölcsön személyit? Csak még jobban ráfázol, ha ezt észreveszik, pl. a zsaruk...Bár bocs, nem tudom milyen helyre mész partyzni...Azt sem értem, hogy 17 évesen nincs személyid, nálunk Szlovákiában 15 éves kortól van és kötelező hordani, főleg ha ilyen bulikba mész, hogy tudd magad vmivel igazolni...vagy vigyél akkor útlevelet, ha még van...

L, 18

2009. máj. 7. 17:14
 6/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, kijavítom magam...Nem kötelező hordani, de a saját érdekedben jobb ha mindig nálad van a személyid, hogy tudd magad vmivel igazolni.
2009. máj. 7. 17:15
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem kérik el mindenkitől a személyit, csak attól aki gyanús hogy 18 év alatti. ("face control") Tehát ha 20-nak nézel ki, akkot tuti nem fogják elkérni. Nem tudom hogy fiú vagy-e vagy lány, de 17 évesen sztem simán beengednek. Én is jártam oda tavaly nyáron, s akkor még én is csak 17 voltam. Jó hely nagyon, jó szórakozást!
2009. máj. 7. 18:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 16 éves lány vagyok és ott kétszer is voltam tavaly mikor csak 15 voltam:) egyszer nem kérték el..sőt seholse..lehet mert magas vagyok nemtudom,de eddig szerencsém volt..volt h vittem kamuszemélyit de sose kérték..sőőt volt h egy idősebb pasival mentem be és ugy mégjobban beengednek...sok szerencsét:)

2009. máj. 7. 18:24
 9/9 A kérdező kommentje:
lány vagyok, és ha bulizni mennénk akkor tuti egy nagyobb csapattal, azt meg csak nem csinálják meg, hogy szórakoznak velünk, hogy nem engednek be. am azért nincs személyim, mer annyi elfoglaltságom v, hogy nem v időm megcsináltatni
2009. máj. 7. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!