Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan pasi, akit érdekelnek a művészetek (Monet vagy Hemingway) de elmegy bulizni a hajógyárira is?
a lényeg igazából hogy nem sötét, nem néz le valakit csak azért mert elment egy galériába, de nem is ilyen szupererkölcsös, régimódi valaki.
(kíméljetek a "valahol biztos" válaszoktól... )
találkoztatok már ilyennel?
Pont Heminghway-t olvasgatom heti 2-3 nap, sajnos még ez is előrehaladás volt az utóbbi két-három évhez képest... de nem tudok zene és jóféle filmek nélkül meglenni, írok néha verseket, egy-egy novella is kifért már azön a csövön és bírom a fejrázós metálbulikat is, csak sajnos ritkán van. Nem járok átlagos diszkókba, tuc-tuc zenét hallgatni, nem vagyok egy nagy partiarc, de szerintem a szupererkölcsös rám nem illik. 20 évesen van barátnőm és meglehetősen merész dolgokat is csinálunk (egyetemen, este orálszex, vagy terembe zárkózva) de volt már, hogy egy koleszszobában egy másik pár mellett ujjaztam a lányt (másik ágyon is ugyanaz ment, de mi, pasik nem tudtunk ellazulni és a sötétben röhögtünk az egész helyzeten, ami végképp lelombozott minket:D )
Ugyanakkor a romantikázás sem esik messze tőlem, simán bejátszik egy kirándulás, napkelte-nézés, vagy gyertyafényes vacsora mirelit pizzából; vagyis úgy gondolom, hogy a fent leírt kategóriába tartozok és létezem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!