Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha igent mondok, mégis mit kell tenni?
Van nekem egy kérdésem amit tegnap hála az egyik kedves msn partneremnek, feltehettem itt, mégpedig ez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Elgondolkodtam, és gondoltam megkérdezem mégis mit kell egy fiu-fiu kapocsolatban csinálni? Lehet hülye kérdés, olyasmi mint amikor a gyerek megkérdezi hogyan lesz a kisbaba, de én ezt gondoltam felteszem. Mégis mire is számíthatok ha belemegyek ebbe? Nem tudom milyen testiségekre kéne számítanom. Amúgy helyes srác, és velem nagyon kedves is. (szétvagyok esve bocsi)
en az egyik utolso valaszolo vagyok.(18:14-es)szoval ugy dontottel megprobalod?beszeltel vele?szerintem azt kell csinalni mint egy lannyal......vagy nem tom.....
14/l
Most válaszoltam arra is :D Mivel ugye lány vagyok, igazából tippem sincs, hogy mit kell csinálni egy fiú-fiú kapcsolatban... Csak arra vigyázzatok, hogy iskolában ne csináljatok semmi feltűnőt, nehogy úgy járjatok, mint Hoolie (Hadd ne részletezzem...)
Figyelj, ha helyesnek tartod, és gondolkozol az igenen, szerintem nem undorodsz a dologtól...
És ha az a csók jó volt, ha jobban esett mint mással? Szerintem itt nincs probléma :)
De azt tényleg nem tudom, hogy mit kéne csinálni, bocsi.
Figyu...nem biztos,hogy ezt kéne csinálnod.Szét vagy esve,azt sem tudod mit akarsz,lehet,hogy ha belemennél egy ilyen kapcsolatba,akkor utána megbánnád...nem a lányokat szereted???
Hát...testiség.Anális szex és orál szex.Ennyi a testiség.Mire számithatsz???Tűrnöd kell,hogy más emberek elitélnek-persze nem mindegyik.De alapból a homoszexualitás nem minden társadalomban elfogadott,és a magyarság is szerintem elmaradott ilyen téren.
2. válaszoló vagyok:
az első írta a rövidebbik 18:14-es választ, én pedig a hosszabbikat, ami eggyel hátrébb van... Még mindig ugyanazok a nézeteim :)
Nalátod. Az előző kérdésednél megmondtam, hogy B.U.Z.I vagy. Látod látod mégis csak te vagy a kétszázezer-egyedik. Hahahahahahahahahaha
Mindenből vallasz egy kicsit? Nalátod Liberális is vagy. Beszéltél már az szdsz-esekkel?
ez ojan mint egy film.el is kepzeltem a dolgokat es elkapott a sirogorcs........ :)
hasonlit arra az animere amejiknek az a cime h:Szerelmes vagyok a hugomba,csak ez egy testverparrol szol.
Szurkolok nektek:)
Nalátod mondtam én hogy B.U.Z.I vagy te meg rögtön letorkollsz. Látod látod ez nem volt szép tőled. Úgyhogy nyugodtan bocsánatot kérhetsz.
Ja az szdsz mit válaszolt??? hahahahahaha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!