Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romával megpróbálnátok?

Figyelt kérdés

Tehát először is mielött bárki írná a szokásos előítéleteket. Kommentnek nem zavar nyugodtan, de nem tekintem válasznak.

Szóval 18/f vagyok és hát ezzel a problémával nagyon sűrűn találkozok, hogy azér nem állnak velem össze lányok mert szimplán roma vagyok. Mi elött bárki azt gondolná, hogy nincs fogam(monika show) stb..annak egy kis biography-ja

186centi 95 kg rendszeressen sportolok (verseny szerűen)

Na de most ez témátlan. Szóval nagyon sokszor keveredtem olyan helyzetbe ami tény, hogy nagyon fájt, tehát szerelmes lettem egy magyar/fehér lányba, És csak azért nem kaphattam meg mert roma vagyok.Ezt így nem mondta ki, de tiszában voltam vele. Mindenki szeret mindenki kedveli a humorom stb..stb a lányok is és sokszor van, hogy magyar lányoknak is tetszek, de amikor oda kerül a sor, hogy akkor valami több is legyen, Mindig megjelenik az a néma csönd!! Ami nekem teljessen egy válasz értékű:S elég szarul érzem így magam mert azokat a lányokat kapnám meg, akik, drogoznak, isznak, stb..tehát azokat akik teljessen le degradálnak. És úgy érzem ,hogy bármit csinálok nem kaphatom meg azt amit mondjunk egy magyar pasi kaphat meg.

És tényleg hiába tanulhatok gimnáziumba. Akkor is csak egy gengsztert látnak bennem. Higgyétek el nagyon szar, Sokszor bele gondolok és arra jövök ki, hogy minek mutassam többnek magam mint aminek "látszok", ha úgyse értékelik magyarul bele löknek abba a viselkedésbe ami "megszokott tőlünk" de én akkor se megyek be mert mindig ott van valami fal. Nem tehát e miatt a szerelmi magán életem teljessen felvan bojdulva. Aki erre tud valami véleményt esetleg valami tanácsot vagy elképzelést írni az legyen szíves ossza meg velem. Írhatnak a bőrfejűek is őket is megértem. Való életbe a legtöbb emberrel bunkó vagyok de csak addig ameddig megnem ismernek, ez a megismerés kb 10 perc alatt le is zajlik. Szinte csak magyar/fehér bőrű barátaim vannak és köztük is mozgok a saját "népem" szokásait egyáltalán nem követem, Sőt még a nyelvet se beszélem( nem is értem).

Huuu bonyolult remélem azért tudtam tudatni...

2011. júl. 3. 02:24
1 2 3
 11/23 IQnindzsa ***** válasza:
Nehéz dolog a te helyzetedbe gondolni magát a magunkfajta magyaroknak. Azt tudom ,hogy ha egyáltalán felvetődik benned az mint probléma, akkor jó úton vagy ,hogy meg is oldd. Ne hidd ,hogy minden magyar gyűlöl téged mert cigány vagy. Sőt... megkockáztatom ,hogy egy magyar sem azért gyűlöl mert cigány vagy. A magyarok a cigány VISELKEDÉST gyűlölik és ezért vannak az előítéletek veled szemben. Bizonyítsd a környezetednek ,hogy jobb vagy náluk. Jobban tanulsz. Jobb vagy a sportban. Jobb ember vagy. Meglátod ,hogy akik megismernek el fognak ismerni és a szemükben nem leszel többé az a 'rohadt cigány'. A lányoknál is ez van. Ha megismernek téged és értékesnek találnak... akkor az előítélet el fog tűnni. De (sajnos) ezért meg kell dolgoznod. Az én szememben máris hatalmasat nőttél látatlanban is mert gondolkozol, megoldást keresel és szerintem tenni is fogsz a célodért. Sok szerencsét neked.
2011. júl. 3. 05:55
 12/23 anonim ***** válasza:

Sztem ez érthető, mert a cigányokról tényleg mindenkinek a bűnözés, kulturálatlanság, élősködés jut eszébe, mivel ezek a többségre jellemzőek is. Remélem ezen nem sértődsz meg, mert ez tény. Te az írásod alapján normálisnak tűnsz, és pont ezért titeket, normális cigányokat sajnállak a legjobban a deviáns cigányok viselkedése miatt.

Egyébként ha bunkó vagy a legtöbb emberrel, akkor nem csoda, h tipikus deviáns cigánynak néznek.

2011. júl. 3. 08:05
 13/23 anonim ***** válasza:

Sajnos egy cigány származású embernek kétszer többet kell bizonyítania ahhoz, hogy ne álltalánosítsa a magyar többség a cigány többséggel.

Gondolom valóban sok lány van, akinek nehezére esik felvállalnia azt, hogy ha együtt jártok, akkor "mit gondolnak majd RÓLA az emberek".

Az is igaz, hogy az olyanokkal, akik így állnak hozzád azokkal nem is érdemes igazából semmit kezdeni. Lényegében valószínű, hogy más téren is megmutatkozik az a tulajdonságuk, hogy a külsőségekkel törődnek.

Neked sem azért kell bizonyítani, hogy nekik legyél elég jó.

Neked azért kell törekedned, hogy nekik ne legyen igazuk, és magadhoz mérten legyél mindíg "jobb".

Én javaslom, hogy költözz külföldre. Az északi országokkal, Svédországgal kapcsolatban vannak pozitív visszajelzéseim, ott nem csak emberileg elfogadóbbak, de anyagilag is jobban megbecsülnek.

2011. júl. 3. 08:29
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Kérdésedre válaszolva: Igen, megpróbálnám. Én nem teszek különbséget magyar és roma között. Régebben is voltak roma barátaim, voltak kapcsolataim is (párkapcsolat) is velük. A férjem pedig 1/4-ed részt szintén roma.

Szerintem léteznek még ilyen nők, mint én és szívesen lenne bárki a te barátnőd! Szerintem magyarok közt is vannak ugyanúgy bunkók mint a cigányok közt. Csak a cigányok már így vannak "elkönyvelve" hogy ők csak rosszak lehetnek. Pedig szerintem magyar közt is van legalább ugyanannyi rossz ember!

Lehetséges, hogy eddig rossz helyen keresgélsz, meglátod te is meg fogod találni a társadat és boldog leszel, ugyanolyan boldog mint bárki más, mint pl. az én férjem! Mindent megkap tőlem, és nem vagyok egy átlagos nő, nem is gondolta volna, hogy én szóba állok vele...amikor még udvarolt és először meglátott. :)

27/N

2011. júl. 3. 09:10
 15/23 anonim ***** válasza:
A legjobb esélyed akkor lenne, ha találnál egy hozzád hasonló lányt. Biztosan van, nem te vagy az egyetlen, aki ilyen. Neki is jobb lenne, hiszen a lányokkal szemben éppúgy megvan az előítélet, ahogy a te esetedben is. Egy rendes cigány lány, aki szintén rendes embert keres, kész főnyeremény lehetne a számodra, és te is az ő számára.
2011. júl. 3. 10:06
 16/23 anonim ***** válasza:

Hát először is saját tapasztalat: ismerek olyan cigányt, aki fehérek között van, de megmondom őszintén, hogy egy hazug mocsok ő is, csak teszi az agyát. Egyszerűen a vérükben van ez a mentális állapot.

Másodszor, ne hidd, hogy ha nyugatra mész, akkor elfogadnak. Amerikában a feketék is lövik a gypsyket, Nyugat-Európában már a magyart is lenézik, nemhogy a cigányt.

Ennek ellenére, ha bizonyítod, hogy normális vagy, simán találhatsz közösséget, ami befogad.

2011. júl. 3. 10:33
 17/23 anonim ***** válasza:
Pff... Ez a "nem-normális" romák hibája. Mert azok szemetek mindenkivel, ordítoznak verekednek, stb. Ha ez nem lenne, neked is ugyanannyi esélyed lenne, mint egy "fehérnek". Minden romának ilyennek kéne lennie, mint neked. "... a legtöbb emberrel bunkó vagyok, ameddig megismernek" ezt talán változtathatnád...
2011. júl. 3. 10:45
 18/23 anonim ***** válasza:
40%
Én biztos nem jönnék össze cigánnyal, még akkor se ha nem olyan a viselkedése.
2011. júl. 3. 11:17
 19/23 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem próbálkozz a saját fajtádnál, úgy is rengetegen vagytok, nem igaz hogy nem találsz vkit.
2011. júl. 3. 11:19
 20/23 anonim ***** válasza:
Én is sajnálom :/ be kell valljam, én is előítéletes vagyok sokszor. lehet, hogy a lányok nem téged nem akarnak, hanem attól félnek, hogy a barátaid (más romák) nem olyanok, mint te, és ők viszont már bánthatják is őt. szerintem tanulj jól, viselkedj normálisan, tűzz ki egy életcélt :) ez mindig is egy nagy plusz volt a lányoknál :) én szurkolok neked :)
2011. júl. 3. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!