Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Romával megpróbálnátok?

Figyelt kérdés

Tehát először is mielött bárki írná a szokásos előítéleteket. Kommentnek nem zavar nyugodtan, de nem tekintem válasznak.

Szóval 18/f vagyok és hát ezzel a problémával nagyon sűrűn találkozok, hogy azér nem állnak velem össze lányok mert szimplán roma vagyok. Mi elött bárki azt gondolná, hogy nincs fogam(monika show) stb..annak egy kis biography-ja

186centi 95 kg rendszeressen sportolok (verseny szerűen)

Na de most ez témátlan. Szóval nagyon sokszor keveredtem olyan helyzetbe ami tény, hogy nagyon fájt, tehát szerelmes lettem egy magyar/fehér lányba, És csak azért nem kaphattam meg mert roma vagyok.Ezt így nem mondta ki, de tiszában voltam vele. Mindenki szeret mindenki kedveli a humorom stb..stb a lányok is és sokszor van, hogy magyar lányoknak is tetszek, de amikor oda kerül a sor, hogy akkor valami több is legyen, Mindig megjelenik az a néma csönd!! Ami nekem teljessen egy válasz értékű:S elég szarul érzem így magam mert azokat a lányokat kapnám meg, akik, drogoznak, isznak, stb..tehát azokat akik teljessen le degradálnak. És úgy érzem ,hogy bármit csinálok nem kaphatom meg azt amit mondjunk egy magyar pasi kaphat meg.

És tényleg hiába tanulhatok gimnáziumba. Akkor is csak egy gengsztert látnak bennem. Higgyétek el nagyon szar, Sokszor bele gondolok és arra jövök ki, hogy minek mutassam többnek magam mint aminek "látszok", ha úgyse értékelik magyarul bele löknek abba a viselkedésbe ami "megszokott tőlünk" de én akkor se megyek be mert mindig ott van valami fal. Nem tehát e miatt a szerelmi magán életem teljessen felvan bojdulva. Aki erre tud valami véleményt esetleg valami tanácsot vagy elképzelést írni az legyen szíves ossza meg velem. Írhatnak a bőrfejűek is őket is megértem. Való életbe a legtöbb emberrel bunkó vagyok de csak addig ameddig megnem ismernek, ez a megismerés kb 10 perc alatt le is zajlik. Szinte csak magyar/fehér bőrű barátaim vannak és köztük is mozgok a saját "népem" szokásait egyáltalán nem követem, Sőt még a nyelvet se beszélem( nem is értem).

Huuu bonyolult remélem azért tudtam tudatni...

2011. júl. 3. 02:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
48%
Ha Győzike-féle "showmanné" válsz, talán még megváltozhatnának a dolgok. Másképp nem hinném...
2011. júl. 3. 02:27
 2/23 anonim ***** válasza:
Hú nehéz helyzet, sajnálom. Nektek, normális romáknak lehet a legszarabb, bocsi. Nekem se jut eszembe semmilyen megoldás. Költözz Nyugat-Európába vagy Amerikába, ott sokkal toleránsabbak a bevándorlókkal, sokkal kevésbé van jelentősége a másságnak. Tudom, hogy ez egy nesze-semmi-fogd-meg-jól válasz, de tényleg nem látok más megoldást..
2011. júl. 3. 02:31
 3/23 A kérdező kommentje:

nem-nem ezek a dolgok már nekem is megfordultak a fejemben...

Sajnos tényleg így van:/

csak elköltözni nem olyan egyszerű:D

Pedig elmennék esküszöm, tehát én itt tovább ezt nem sokáig bírom.

Max elviselem csakhááát. Mindegy tényleg nem tudom még énse mit csináljak. Várok-várok várok...

2011. júl. 3. 02:35
 4/23 csapacsupa válasza:
67%
Amíg vársz, csiszold a helyesírásod és a fogalmazásod.
2011. júl. 3. 03:12
 5/23 anonim ***** válasza:

Hát sajnos,ha valaki azt mondja,hogy roma,cigány,akkor ez jut eszünkbe:munkanélküliség,bűnözés,lopás,verekedés.

És sajnos a túlnyomó részük ilyen ember Magyarországon,és ha meglátnak egy romát,akkor egyből a rossz ugrik elő,mivel a többségre ráillik.Sajnos ezt a helyzetet a társaidnak köszönheted.És akkor a kérdésre a válasz:Biztos hogy a lány azért nem akart veled kapcsolatot,mert félt,hogy egyből rossz benyomás jönne le másnak,azért,mert egy romával van együtt.Nagyon sajnálom a helyzetedet,mivel nagyon szomorú azt látni,hogy egy normális roma szenved,a rossz társai miatt.

2011. júl. 3. 03:21
 6/23 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hoyg ha ez az ok, akkor alany olyan kulturabol jön, ahol ez számít. Én szerelmes voltam/vagyok egy (egyebkent negyedreszt cigany) fiuba, aki 4 evvel fiatalabb nalam, es szerintem lehet, hogy azert nem jottunk ossze, mert neki ez számít (ő falusi, én Bp-i, es sokaig meg sem fordult a fejemben, hogy ez akadaly lehet, mert ugye mas kulturaban nottem fel, és itt nem merul fel az emberekben, ha vonzodnak egymashoz, hogy mit fognak szolni vajon masok, vagy hogy nem is szabad idosebb nővel jarni). Ez van.
2011. júl. 3. 03:23
 7/23 anonim ***** válasza:

Szoval azt akartam kifejezni, hogy vannak olyan emberek, akiknek nagyon szamit, hogy be tudjanak tagozodni a tarsadalomba, és ők minden "különcöt" elkerulnek, illetve nem merik felvállalni veluk a tarsadalmi megjelenést, és ezen elbukik a dolog.

A gondolkodasuk más.

Ne hidd, hogy csak a ciganysaggal van ez igy, ld. a fenti példámat! Van pl. egy olyan mondás is, hogy "ennek a nőnek fekete toll van a szoknyája alatt" (ez is én vagyok:)), ez szintén egy kerulendo nőtipus az emlitett emberek számára, ugynais viselkedesvel "kilóg" a sorbol. Ez a fekete toll-ság nem jelent egyebet, minthogy az ilyen nő vilagnezetebol hianyoznak az efféle korlátok.:)

2011. júl. 3. 03:29
 8/23 anonim ***** válasza:

Szerintem meg lehet, hogy csak te benned van ez a "fal", az alapján alapján amit leírtál. Először neked kell leküzdened ezt magadban!

Nekem van olyan roma ismerősöm, aki szinte teljesen olyan mint te: jó fej, magyarokkal van, poénkodik, ha úgy van, de a legtöbben szeretik, szóval normális ember, nem az a tipikus roma.

És őt pl egyáltalán nem akadályozta a származása csajozásban, és már 2 éve van barátnője, aki nem is akármilyen, szép kiscsaj, és nemroma.

Szóval arra akarok kilyukadni, h az a néma csend, az nem hiszem, h amiatti csend, egyszerűen csak lehet szimplán zavarban van, előfordul.

Ráadásul nem ez az egyetlen példa, amit tudnék mondani a környezetemből, ahol roma sráccal állt le valaki.

Úgyhogy felejtsd el ezt a hülyeséget, ezt csak te generáltad magadban. Ahogy a barátaid is lefogadnak, úgy a barátnőd is elfog. Ez csak egy képzeted, amit neked kell kiiktatnod, mert nem valós.

2011. júl. 3. 03:44
 9/23 anonim ***** válasza:
40%
Ember gondoljátok át az életeteket vagy valaki más fogja CIGÁNY!
2011. júl. 3. 04:24
 10/23 anonim válasza:

hát értem a problémádat, de van egy kis gond hogy mért akarsz egy másik kulturával, összekötni magad? gondoloma felmenőid nem örülnének hisz ők szerintem igazi romák.

am bocsi de tanácsot nem tudok adni. :( télleeg bocs. de meg tudom magyarázni h mért van ez így. mert van akit így neveltek h csak a saját népétől legyen gyereke, az ő népe a "Szent" és az a cél h ők minél többen legyenek vagy nemis ők hanem azok akiknek egyezik az értékrendjük és bizonyos (politikai)kérdésekben PL népszavazás minél többen döntsenek úgy ahogy ő is tenné, mint pl h legyen e segély vagy nem meg hasonló. És általámosan a romák nem akarnak dolgozni csak fellvenni a segélyt szal másokból élni. Na és emlékszem mikor mondták h:"Egy (magyar)család számára az a legszomorúbb dolog ha a lánya beálít egy cigánygyerekkel." , és tényleg. mert ha mondjuk van valami családi összejövetel akk ott már nem az van hogy mi a család hanem a cigányok és a magyarok. és ez a két ép sztem utálják egymást. meg különben is mondták h "Az ember lánya cak olyannal barátkozzon (vagyis feküdjön le)akintől akár gyereke is születhet. mert el kell gondolkozni azon mi van ha becsúszik egy baba?! hát am meg szegény gyerek felteheti magában a kérdést h "mi let vna ha anyám akkor nem áll le egy cigánnyal?" -mert így őt is itéletek érik ,és egy anya a legjobbat akarja a gyerekének és nem akarja hogy kisebbségi érzése legyen. meg hát szegény gyerek nem tudná h ő most meik kulturához tartozik? szegénykék akik ilyenek sajnálom őket mert egyik kulturához sem tartoznak. jajj. hát ennyike lettem vna bocsi ha hosszúra sikeredett vagy megsértettelek vna benne de én asszem h próbáltam tényeket írni.

2011. júl. 3. 04:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!