Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok. Nagyon elegem van már az elutasításból. Nem cigizek, nem drogozok, nem iszok, és nem is járok bulizni, Nem volt még barátnőm. Mi lehet a gond?
A mai világban ezt sem lehet tudni =) Homoszexualitásról te is hallottál már, és ők is tehetnek fel kérdéseket.
Mellesleg még mindig azt mondom, hogy nem ismerkedtél meg elég emberrel. Plusz lehetnek más negatív szokásaid, attól még hogy pár függőséget kilőttél. Egy olyan embert kérdezz, aki ismer, és őszintén válaszolna neked. Ne minket, vadidegeneket, akik semmit nem tudunk rólad...
Most mit mondjak... manapság az a menő, ha a fentieket csinálod... én 18/L vagyok, és pontosan így vagyok, mint te, sőt, két huszonéves fiú barátomnak is ugyanez a probléma. Szimplán NORMÁLISAK vagyunk, ami manapság GÁZ.
De én azt mondom neked, hogy ne add fel az énedet. Ezek semmire sem becsülik az embert... összeállnak pár éjszakára, elisszák/bagózzák/bulizzák a pénzüket, és totál kiégnek... majd aki szeretni fog ilyennek, amilyen vagy, az majd megbecsül, hogy veled nem kell az ilyentől tartani :)
Dohányzok, szeretek bulizni, és társaságban nem vetek meg egy-egy pohár italt sem, mellesleg 22/L.
Volt ilyen pasim, semmi káros szenvedély, semmi buli. Rohadtul unalmas volt, nem voltak barátai, nem lehetett kirángatni a szobából. Nekem kell, hogy el lehessen menni egy koncertre, vagy táncolni, kocsmázni (nem feltétlenül kell ott inni vagy ilyesmi, csak a hangulata miatt).
Persze lehet, hogy te izgalmas vagy, eljársz játszani, a haverokkal, meg ilyesmi, az teljesen más. Ha nem - illetve még a barátnőd kérésére sem -, akkor bizony menthetetlenül unalmas vagy, és részemről már csak akkor kellenél, ha értelmes és aranyos vagy, valamint menthetetlen kocka és wowos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!