Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 18 éves vagyok. Nagyon elegem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krisz936 kérdése:

18 éves vagyok. Nagyon elegem van már az elutasításból. Nem cigizek, nem drogozok, nem iszok, és nem is járok bulizni, Nem volt még barátnőm. Mi lehet a gond?

Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 22:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
De ki kérdezte a nemed és a korod? Nem értem
2011. júl. 2. 22:09
 12/19 anonim ***** válasza:

A mai világban ezt sem lehet tudni =) Homoszexualitásról te is hallottál már, és ők is tehetnek fel kérdéseket.

Mellesleg még mindig azt mondom, hogy nem ismerkedtél meg elég emberrel. Plusz lehetnek más negatív szokásaid, attól még hogy pár függőséget kilőttél. Egy olyan embert kérdezz, aki ismer, és őszintén válaszolna neked. Ne minket, vadidegeneket, akik semmit nem tudunk rólad...

2011. júl. 2. 22:10
 13/19 anonim ***** válasza:

Most mit mondjak... manapság az a menő, ha a fentieket csinálod... én 18/L vagyok, és pontosan így vagyok, mint te, sőt, két huszonéves fiú barátomnak is ugyanez a probléma. Szimplán NORMÁLISAK vagyunk, ami manapság GÁZ.

De én azt mondom neked, hogy ne add fel az énedet. Ezek semmire sem becsülik az embert... összeállnak pár éjszakára, elisszák/bagózzák/bulizzák a pénzüket, és totál kiégnek... majd aki szeretni fog ilyennek, amilyen vagy, az majd megbecsül, hogy veled nem kell az ilyentől tartani :)

2011. júl. 2. 22:37
 14/19 anonim ***** válasza:
15/L vagyok, dettó ilyen. Én sem fogok megváltozni csak azért, hogy barátom legyen. Baráti köröd van? Próbálj eljárogatni kulturált pubokba, koncertekre, kulturális eseményekre, ott több esélyed/esélyünk van :)
2011. júl. 2. 22:40
 15/19 anonim ***** válasza:
Nincs veled semmi baj:) Én is ugyanígy vagyok, mint te, hogy nem élek az ilyen hülyeségeknek, amúgy meg nem csak szórakozóhelyeken lehet ismerkedni, szóval biztos lesz barátnőd:)Lehet azért nem volt még barátnőd, mert te normális lányt szeretnél barátnődként, és olyan lányt/fiút nehezebb találni.
2011. júl. 2. 22:44
 16/19 anonim ***** válasza:

Dohányzok, szeretek bulizni, és társaságban nem vetek meg egy-egy pohár italt sem, mellesleg 22/L.

Volt ilyen pasim, semmi káros szenvedély, semmi buli. Rohadtul unalmas volt, nem voltak barátai, nem lehetett kirángatni a szobából. Nekem kell, hogy el lehessen menni egy koncertre, vagy táncolni, kocsmázni (nem feltétlenül kell ott inni vagy ilyesmi, csak a hangulata miatt).

Persze lehet, hogy te izgalmas vagy, eljársz játszani, a haverokkal, meg ilyesmi, az teljesen más. Ha nem - illetve még a barátnőd kérésére sem -, akkor bizony menthetetlenül unalmas vagy, és részemről már csak akkor kellenél, ha értelmes és aranyos vagy, valamint menthetetlen kocka és wowos.

2011. júl. 2. 22:51
 17/19 anonim válasza:
túl sokat ülsz a gép előtt...:P
2011. júl. 3. 00:22
 18/19 anonim válasza:
raksz fel képet?
2011. júl. 3. 00:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Attól, hogy normális vagy ne tartsál már. Kiváló módszer a sarki lányokat kiszűrni. Vagy neked tényleg olyan "kő kóla..." típus kell? és tényleg a diszkó előtt akarod, hogy a cipődre térdeljen, ha esik az eső?
2011. júl. 3. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!