Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon tetszik nekem egy 25...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon tetszik nekem egy 25 éves fiú. Én is tetszem neki, azt mondta. Én 17 éves vagyok. Sok a körkülönbség köztünk? Még van egy kis gond.

Figyelt kérdés

Viszont van neki egy 2,5 éves kapcsolata. Mikor tudomást vettem erről, hogy van barátnője, akkor nem is akartam arról hallani, hogy én is ő együtt... de azt mondogatja nekem, hogy már nagyon unja a "Kis Hárpiát" vagyis a barátnőjét. Most mit tegyek? Kezdjek ki vele vagy sem?

Tanácstalan vagyok.

2009. aug. 19. 21:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Átverés szerintem. Még a kor oké lenne.
2009. aug. 19. 21:43
 2/9 anonim ***** válasza:

szerinted ha azt a csajt így eldobná.. Téged nem ? naiv vagy

17/L ...

2009. aug. 19. 21:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az elötem szólókhoz és kiegészíteném avval hogy egy férfi aki komoly márpedig 25 fölött már megjött a jobbik eszük szóval nem így nyilatkozik A BARÁTNŐRŐL AKIT VALAHA SZERETETT?!Valami vagy müködik vagy nem: ha pedig nem ,akkor nem akar üresbe lenni?Ez is furi,gyenge jellemre vall és nem férfias.
2009. aug. 19. 21:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindent, de még várok véleményeket
2009. aug. 19. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:

velem is ezt csinálta az egyik fiú.16voltam ő 24ráadásul a szomszédom,nővérem legjobb barátja..volt neki barátnője,ő elkezdett nekem udvarolgatni..aztán lett belőle egy féléves kavarás,de semmi komoly.

szerintem a pasi csak ki akar próbálni téged,mert ha akarna komolyat,akkor már kivágta volna a barátnőjét.

2009. aug. 19. 23:15
 6/9 anonim ***** válasza:
bűzlik a kérdésed! kidobna téged mitn a huzat.
2009. aug. 20. 01:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Isten őrizz, hogy belemenj. Nem a korkülönbség miatt, hanem mert téged is eldobna valaki másért. Az én barátnőmet is "eldobták". 2 hónapig szomorkodott, de én vele voltam. Mostanra 1 éves a kapcsolatunk, és az a bunkó vissza akarja szerezni. De már ő is gyűlöli.
2009. aug. 20. 09:01
 8/9 anonim ***** válasza:
addig vársz, míg valaki azt nem mondja h ugorj a nyakába? mert akkor tessék, addig küzdj míg nem jártok ! happy end.
2009. aug. 20. 11:54
 9/9 A kérdező kommentje:
Azért nem dobta még a barátnőjét, mert nem ismer engem MÉG valami jól. De ma találkoztunk és nagyon jól éreztük magunkat! Remélem ezt még megismételjük!
2009. aug. 20. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!