Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bízok a nőkbe sőt egyeness...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bízok a nőkbe sőt egyenessen "tudom", hogy hazudnak miért?

Figyelt kérdés
Tehát nagyon sokat csalódtam nőkbe..és valamiért már egyáltalán nem tudok hinni nekik, de ez még haggyán egyenessen "tudom" hogy hazudnak..tehát tényleg már azt hallom amit akarok:s nem akar össze állni velem senki se. És ezért bunkó vagyok a lányokkal tehát tényleg csak d*ni akarok mert kevés(szűz v) önbizalmam van és úgy érzem, hogy ez javíthatna rajta. Régóta is testépítek az önbizalom miatt és bár a test helyre ált talán még annál több is lett..mégis lélekben szarul érzem magam. Tehát 0 bizalom nők felé
2011. júl. 2. 17:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
én sem bízok a nőkben, tényleg rengeteget hazudnak. a testépítés az jó dolog. bár most sikerült egybemosnod az önbizalom hiányos nőgyűlölőket a testépítőkkel.
2011. júl. 2. 20:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem kell bizni a nokben, csak ne zarkozz be teljesen. Tarts egy kis tavolsagot, ugy, hogy kivulrol ez ne latszodjon rajtad. pl ne add ki magad az elejen es ne hagyd hogy kihasznaljak az erzeseidet.
2011. júl. 2. 21:13
 13/16 A kérdező kommentje:
:) aki kötekedni akar "izomagy"és rokonai mennyel el egy terembe ne velem erősködjön..ez egy valós probléma nem csak úgy mondom..azon a falas dolgon meg már túl vagyok 2 szer. Szóval nem vagyok hülye pláne nem paranoiás csak tényleg ez van..am azért mert a testépítés fél életem azért mosodnak egybe a dolgok:)...mindegy inkább kitalálok valamit.
2011. júl. 2. 21:15
 14/16 anonim ***** válasza:

18:03

Ezt nem értem kristálytisztán.Hogy tudsz megbántani bárkit is azzal, hogy megtalálod önmagad? oO

2011. júl. 2. 22:11
 15/16 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerűen. Amikor megismertek, gyengébb voltam, nagyon gyenge. És szívesen bántottak, kihasználtak. Aztán megerősödtem, és megtaláltam önmagam. Magabiztos, határozott lettem. Egész egyszerűen ez az őrületbe kergette őket, és tönkretettek (sajnos rendőrségi úton)... Ami ellen nem tudtam védekezni...
2011. júl. 2. 22:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Mert a nők tényleg hazudnak. Tisztelet a kivételnek, de az max 0,1%.
2011. júl. 3. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!