Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem bízok a nőkbe sőt egyeness...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem bízok a nőkbe sőt egyenessen "tudom", hogy hazudnak miért?

Figyelt kérdés
Tehát nagyon sokat csalódtam nőkbe..és valamiért már egyáltalán nem tudok hinni nekik, de ez még haggyán egyenessen "tudom" hogy hazudnak..tehát tényleg már azt hallom amit akarok:s nem akar össze állni velem senki se. És ezért bunkó vagyok a lányokkal tehát tényleg csak d*ni akarok mert kevés(szűz v) önbizalmam van és úgy érzem, hogy ez javíthatna rajta. Régóta is testépítek az önbizalom miatt és bár a test helyre ált talán még annál több is lett..mégis lélekben szarul érzem magam. Tehát 0 bizalom nők felé
2011. júl. 2. 17:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Javaslat: Testépítés helyett próbáld a tudásod és a műveltséged fejleszteni. Csodát fog tenni.
2011. júl. 2. 17:45
 2/16 anonim ***** válasza:

Na szóval, most az van, hogy húztál magad köré, elé, hátra mindenhova egy falat. Értem.

Húha, most én is nekiállhatnék itt ecsetelni, hogy mennyit csalódtam a férfiakban eddig életem során. Nem írom le, mert nem lenne elég hely sem talán. A lényeg, hogy én is voltam így. Még mindig ugyan egyedül vagyok, de már nem látom ilyen rossznak a helyzetet. Rájöttem, hogyha ezt a csalódottságomat kivetítem az összes férfira, aki csak szembe jön velem, akkor sosem leszek boldog, és nem fogok tudni nyitni senki felé. Szóval azt tanácsolnám neked, hogy higgy benne, hogy igenis van olyan nő, lány, akiért érdemes élni, harcolni...érdemes rá, hogy boldog légy. Minden agyban dől el, és ha te bemeséled magadnak, hogy minden nő hazug, akkor nem is fogsz kialakítani senkivel sem kapcsolatot.

Úgyhogy mivel most tanácsot kértél, én ezt tudom ajánlani. Csak pozitívan, és szedd össze magad, mert így csak rosszabb lesz.

A kihasználás meg semmire sem veszet szerintem, sőt, az inkább csak azt mutatja, hogy te milyen ember vagy. És ezáltal azt mondom, hogy nem jó. De te tudod mit csinálsz...

2011. júl. 2. 17:50
 3/16 anonim ***** válasza:
Olvass, gondolkozz és találd meg önmagad. Ha másokkal bajod van, akkor a legtöbb esetben saját magaddal van bajod, tehát ebben az esetben saját magad vagy, akiben nem bízol...
2011. júl. 2. 17:50
 4/16 anonim ***** válasza:
Kezeltesd orvossal az elhatalmasodó paranoiádat!
2011. júl. 2. 17:55
 5/16 anonim ***** válasza:
Elsőnél a pont!
2011. júl. 2. 18:02
 6/16 anonim ***** válasza:
Én elvesztettem önmagam olyanok miatt, akiket bántott az, hogy megtaláltam önmagam.
2011. júl. 2. 18:03
 7/16 anonim ***** válasza:

Izom Tibi,mondj légyszíves egy példát,amikor hazudott neked egy nő!

Tényleg nagyon kíváncsi vagyok. thx

2011. júl. 2. 18:05
 8/16 anonim ***** válasza:
Én meg tudom, hogy a férfiak hazudnak.
2011. júl. 2. 18:18
 9/16 anonim ***** válasza:
Én nem hazudok! - Ezért nincs barátnőm. :)
2011. júl. 2. 18:19
 10/16 anonim ***** válasza:
Az a jóó! Csalódás már nem érhet, de legalább elüldözöd őket.
2011. júl. 2. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!