Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy a szüleim...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a szüleim hazudnak nekem? De nem csak 1x hanem töbszöris?

Figyelt kérdés

Tavaly nyáron elkellet adni a kedvenc lovamat.Másnap csak sírtam-sírtam és csak sírtam... a szüleim azt mondták nekem, hogy nyugodjak meg nagyon jó helyen van.Én beletörődtem. Amikor anyukámmal épp nagy beszélgetésben voltunk és a lovam volt a téma kicsúszott a szájából, hogy a lovamat tovább adták egy másik családnak, na én itt kiakadtam, főleg, hogy nekem nem is szóltak h akik megvették először továbbadták. Nagyon megharagudtam szüleimre még mostsem tudom ezt feldolgozni.Még most is lelkiismeret furdalásomvan, hogy megengedtem nekik, hogy eladják. Így már nem is bízok a szüleimbe..És már sohaa...

Ja, és miért vették meg tőllunk a lovat, ha nem tudták eltartani?

Egy rossz lepukand tanyára adták el ahol sosem tudhatom, hogy mi lesz a legjobb lovammal:\\\'(

5 díjam van, plussz 10 medál.....

2009. ápr. 24. 17:13
 1/6 A kérdező kommentje:
elnézés ezt nem ide akartam volna:S
2009. ápr. 24. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet,hogy csak meg akartak kímélni,hogy ne bánkódj nagyon.Arról meg nem tehetnek hogy az első család aki megvette tovább adta.Mondjuk utána érdeklődhettek volna,hogy jó helyen lesz e lovad és,hogy meg tudnak e mindent adni neki.Ha most egy lepusztult tanyán van nem valószínű.hogy mindent megkap.Élelem,ellátás.Nem tudnátok visszavásárolni?Vagy még annyit tehetsz,hogy szólsz az állatvédőknek és he tényleg rossz sora van ők elhozzák onnan.
2009. ápr. 24. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az előző vagyok."ha" bocsi!:D
2009. ápr. 24. 17:32
 4/6 anonim ***** válasza:
84%

jah hogy ezt nem ide akartad írni, még szerencse hogy odairtad, különben még azt hinnénk szerelmes vagy a lóba. Vagy csak szex? :D

hidd el még mindig jobb mintha meghallt volna és a szüleid azt mondják hogy eladták. Vagy probálj érdeklődni utána azoktol akik megvették hogy kinek adták tovább.

2009. ápr. 24. 17:38
 5/6 A kérdező kommentje:

lehet, hogy igazad van... de sajnos már nem

vásárolhatjuk vissza:(

anyáék nem engedik...

énis gondolkoztam rajta, hogy azért nem mondták el, hogy ne bánkódjam...

köszönöm a válaszokat! :)

2009. ápr. 25. 11:03
 6/6 anonim válasza:
Nekem az ilyen sorozatos csalódások a szüleimben meg magamban amiért közel engedtem őket magamhoz ilyen helyzetekben azt váltották ki, hogy mivel nem bízom bennük egyáltalán, és amibe beleszólnak ami egy kicsit is érint engem az bennem automatikusan feszültséget kelt. Inkább eltitkolom előlük amit tudok, és akkor nem tudnak beleszólni.
2011. aug. 5. 01:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!