Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a szüleim hazudnak nekem? De nem csak 1x hanem töbszöris?
Tavaly nyáron elkellet adni a kedvenc lovamat.Másnap csak sírtam-sírtam és csak sírtam... a szüleim azt mondták nekem, hogy nyugodjak meg nagyon jó helyen van.Én beletörődtem. Amikor anyukámmal épp nagy beszélgetésben voltunk és a lovam volt a téma kicsúszott a szájából, hogy a lovamat tovább adták egy másik családnak, na én itt kiakadtam, főleg, hogy nekem nem is szóltak h akik megvették először továbbadták. Nagyon megharagudtam szüleimre még mostsem tudom ezt feldolgozni.Még most is lelkiismeret furdalásomvan, hogy megengedtem nekik, hogy eladják. Így már nem is bízok a szüleimbe..És már sohaa...
Ja, és miért vették meg tőllunk a lovat, ha nem tudták eltartani?
Egy rossz lepukand tanyára adták el ahol sosem tudhatom, hogy mi lesz a legjobb lovammal:\\\'(
5 díjam van, plussz 10 medál.....
jah hogy ezt nem ide akartad írni, még szerencse hogy odairtad, különben még azt hinnénk szerelmes vagy a lóba. Vagy csak szex? :D
hidd el még mindig jobb mintha meghallt volna és a szüleid azt mondják hogy eladták. Vagy probálj érdeklődni utána azoktol akik megvették hogy kinek adták tovább.
lehet, hogy igazad van... de sajnos már nem
vásárolhatjuk vissza:(
anyáék nem engedik...
énis gondolkoztam rajta, hogy azért nem mondták el, hogy ne bánkódjam...
köszönöm a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!